torstai 29. joulukuuta 2011

It's Juicy Plum Baby!

Mulla on nyt niin hyvä draivi päällä Lumene Natural Coden huulituotteista, että kurkataampas vielä yhtä huulipunaa!

Tämä kaunokainen on Lumene Natural Coden Smile Booster lipstick ja sävy on Juicy Plum, kuten otsikostakin voi päätellä. Oikein kaunis ja viileä luumunvärinen puna. Käytän tätä punaa sellaisina talvisina päivinä, kun ihoni on kalpeimmillaan ja huuleni sallivat huulipunan.

Huulipunan sävyä oli todella vaikea ikuistaa, sillä kaikilla asetuksilla kamera halusi ottaa siitä vain liian punaisia kuvia.

Auts mikä kuva. Katsoinkohan edes peiliin huulipunaa levittäessäni?
Juicy Plum ei ehkä ole maailman kosteuttavimmalta tuntuva puna, mutta ei silti paha. Huulipuna tuoksuu aika herkullisen marjaisalle! Levitän tätä punaa yleensä ihan suoraan huulille ilman välineitä, sillä huulipunan pää ei ole vielä täysin tuhoutunut. Minulla on vähän huono tapa saada myös huulipunia katki ja tiputtelen niitä toisinaan lattialle, milloin ne menevät ihan murskaksi. Ja eikun purkkiin heh heh. Kyllä Juicy Plumkin on varmaan paiskottu pariin otteeseen lattialle, joten pisteet sille kestävyydestä.

Juicy Plumilla voi saada aikaan romanttisen lookin.
Juicy Plumin kanssa ei voi käyttää kovin näyttäviä silmämeikkejä (ellei sitten pelkkää klassista mustaa eyelineria lasketa näyttäväksi), joten yhdistän sen yksinkertaiseen ja vaaleaan silmämeikkiin. Kuvan ottamisesta on varmaan valovuosi, joten en muista yhtään mitä tuotteita olen silmiin käyttänyt. Poskipuna sopii huulipunan kanssa hyvin ja tuo tervettä hehkua kalpeille kasvoille.

Mitäs vielä piti punasta höpöttää... Lumene Natural Coden huulipunat ovat edullinen vaihtoehto (n. 7€ tarkalleen en tiedä, koska sain omani kaupan päälliseksi) ja sävyvalikoima on ihan hyvä. Käytän tämän varmasti loppuun ja jos tarvisin lisää punia (en kyllä tarvi!) niin voisin ostaa sarjan muitakin värejä itselleni.

Tykkäättekö te Lumene Natural Coden huulipunista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)