perjantai 30. joulukuuta 2011

I like it Simple

Blogia alusta asti lukeneet varmaan tietävät jo fetissini silmänympärysvoiteisiin, sillä olen niitä esitellyt jo kaksi, mikä on aika paljon verrattuna blogin lyhyeeseen ikään, eikä tämä tosiaan ole mikään silmänympärysvoideblogi :D Mutta nyt olisi tulossa kolmas, joten varautukaa..

It's simple! Anteeksi kynnet.
Käytän aina aamuisin Avonin silmänympärysseerumia ja tarvitsin uuden iltatuotteen (mikset käytä samaa tuotetta myös illalla? no siksi.) ja näin Sokoksen mainoksessa tarjouksen Simplen eye balmista. Ensin mietin, että mikä tämä Simple nyt on ja otin asiasta selvää.

Eli Simple on tunnettu brittiläinen tuotemerkki, jota saa esimerkiksi Sokoselta. Kaikki Simplen tuotteet on suositeltu sopiviksi herkälle iholle, eikä niissä ole käytetty hajusteita tai väriaineita. Tuotteiden suunnittelussa on otettu huomioon myös ihon PH-taso ja tuotteissa on vältetty turhia lisäaineita. Vaikka Simple mainostaa tuotteitaan sopivaksi herkälle iholle, on ne silti tarkoitettu ihan kaikille ihotyypeille.

Erilaisia tuotteita löytyy aika paljon ja joka tarkoitukseen (on kasvovettä, putsareita, kosteusvoiteita, silmämeikinpoistoaineita ja vaikka mitä). Vaikuttaa mielestäni aika mukavalta tuoteperheeltä.

Klikatkaa isommaksi, koska mulla on niin kalpea iho, ettei tahdo näkyä.
Mutta jotta ei nyt aivan mene täysin Simple-jaaritteluksi niin kerrompa vähän mitä pidin siitä silmänympärysvoiteesta :D

Elikkä pidin kyllä! Tuote vaikuttaa mielestäni hellävaraiselta ja ravitsevalta. Se sisältää B5-vitamiinia, jojobaöljyä ja shea-voita. Jesh! Rakastan shea-voita. Voidetta voi käyttää aamuin illoin, vaikka minä käytänkin sitä vain illoin. Jos tuo Avonin tuote loppuu ennen tätä, niin otan varmasti käyttöön myös aamuisin.

Koostumus on voidemainen, mutta ei kovin täyteläinen. Levittyy ohuesti silmänympärysiholle ja imeytyy nopeasti. Jälkimmäinen saattaa johtua myös siitä, että silmänaluseni kaipaavat lisäkosteutusta.

Cat says hello!
Tuubi on mielestäni hyvä ja sillä saa annosteltua sopivan pienen määrän. Alussa, kun tuote oli vielä täynnä (nyt olen käyttänyt sitä jo kuukauden) puristin joka kerta vahingossa liikaa, sillä se oli niin täynnä. Erikoista, sillä nykypäivänä tuntuu, että kaikki tuotteet ovat valmiiksi vähän tyhjiä.

Voide lupaa vähentää turvotusta, mutta sen toimivuuteen en osaa kommentoida, sillä silmänaluseni eivät mielestäni turpoa koskaan. Simplen eye balm on hyvä valinta vaikka ensimmäiseksi silmänympärysvoiteeksi. Muistavathan kaikki, että silmänympärysvoidetta olisi hyvä alkaa käyttämään viimeistään 20 ikävuotta täytettyään :) Omat silmänaluseni olivat rutikuivat, ennen kuin aloin käyttää silmänympärysvoidetta. Nyt tilanne on vähän parempi.

Se piti vielä ''huonona'' puolena mainita, että silmänympärysiholleni on ilmestynyt miliumeja (valkoisia kovia näppyjä) kuivuudesta johtuen. Poskillani niitä on useasti, mutta eivät ne ole aikaisemmin yrittäneet silmänympärysihoa valloittaa! Eikö Simple olekaan niin kosteuttava miltä se tuntuu vai onko vika Avonin seerumissa? Vai kenties jossain muussa? Sitä tuskin koskaan saamme tietää.

Oletteko kokeilleet Simplea?

Vielä tähän loppuun pari ilmoitusluontoista asiaa eli 1. Menen tänää piiiiitkästä aikaa töihin ja jouduin leikkaamaan kynteni sen vuoksi niin lyhyeksi, kuin mahdollista, joten tuskin on tulossa pitkään aikaan mitään kynsijuttuja minulta rumien kynsieni takia (Taitava Tiikeri saa hoitaa sen puolen).  Ja asia 2. Olkaa huomenna kuulolla sillä viikonlopuksi on tulossa uuden vuoden specialgaala-postaus :) Nähdään taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)