tiistai 27. joulukuuta 2011

He's a lady

Jonkin aikaa sitten olimme miehekkään puoliskoni kanssa kaupungilla shoppailemassa ja pistäydyimme The Body Shopin myymälässä. Halusin katsella itselleni jotain pientä kivaa ja tuoksutella vähän testereitä. Odotin jo suurta turhautumista miehekkeeltä, kun astuimme sisään, mutta tämä alkoikin shoppailla tuotteita itselleen.

Hamppurasia
Kun lähdimme liikkeestä, omat ostokseni jäivät nollaan, mutta mies kantoi tyytyväisenä kassissaan hamppusettiä. Tiedän, että olen kouluttanut miehekkään puoliskoni hyvin hoitamaan ''kauneuttaan'', mutta rehellisesti sanoen minua vähän ihmetytti, että mitä mies tekee käsirasvalla, body butterilla ja jalkavoiteella. Noh, mikä ettei, tykkään kyllä pehmeistä käsistä ja onhan diabeetikon hyvä hoitaa jalkojaan. Silmäni olisivat varmaan tipahtaneet päästä, jos kyseessä olisi ollut mansikkasetti :D Hamppukasvi taitaa houkutella miehiä enemmän.

Miehekkeeni kertoi kyllä jälkeenpäin syyn ostokseensa: aina, kun olemme käyneet liikkeessä ja minä olen uppoutunut katselemaan kaikkia ihania tuotteita, on hän joka kerta kokeillut testereitä ja vakuuttui kuulemma hamppuvoiteiden tehosta. ( Testailevatko muut miehet innoissaan testereitä ja miettivät voiteiden laatueroja?)

Hamppu käsirasva
Pikkujouluissa syntyvät ne parhaat ideat, joten laitoimme Taitavan Tiikerin kanssa miehekkeeni hamppu käsirasvan kiertämään porukan miehillä ja keräsimme gallupin selvittääksemme, onko hamppu käsirasva miesten suosikki.

Tässä tulokset:

Miehekkäämpi puoliskoni, eli itsestään huolehtiva ja leikkisä mies: Käsirasvassa on miehekäs tuoksu ja se kosteuttaa hyvin. (Vakuuttui kosteutusasiasta entisestään tiskivuoron jälkeen). Ei tahmaa ja viisi minuuttia rasvaamisen jälkeen voi jo pelata pleikkarilla NHL:ää. (Kätsy huom: HUOH!) Ostaisin tuotteen uudelleen. Arvosana 8.

Jäyhä ja sporttinen mies: Hamppuvoiteessa on luonnollinen miellyttävä tuoksu. Pakkaus on hieno. En pitänyt rasvasta sillä se ei imeytynyt käsiin hyvin. En ostaisi tuotetta. Arvosana 6.

Vaativa ja atleettinen mies: Hmm.. Kasvimainen ja aika pistävä tuoksu. Kädet alkoivat hikoilla, eikä rasva tuntunut imeytyvän. En ostaisi kaupasta. Rasia on kyllä hieno. Arvosana 7.

Karskea ja äijämäinen mies: Huono tuoksu, en pidä siitä. Käsissä tuntui kyllä hyvältä. Jättäisin kuitenkin kauppaan, sillä en käytä rasvoja. Arvosana 7.

Kokeilunhaluinen ja fiksu mies: Tuoksu on aika vahva, mutta siedettävä. Tuntuu aika rasvaiselta. Ei huonompi käsivoide. Saattaisi ostaa. Arvosana 7.

Taitava Tiikeri: Tuoksu on ihan kiva! Ei tunnu käsiin kunnolla imeytyvän, mutta jonkin verran kyllä. Liian rasvainen minun makuuni. Arvosana 5. Edit. Taitava Tiikeri taisi olla niin bileiden imussa, ettei ajatellut antamaansa arvosanaa täysin loppuun asti. Näin jälkikäteen selkeämmin ajatellen oikea arvosana olisi 6½ tai 7 :D

Kätsy Kissa: Tykkään enemmän tyttömäisistä tuoksuista ja tässä ei ole sellaista ominaisuutta. Rasva on täyteläistä ja hyvin kosteuttavan tuntuista. Minulla imeytyi hyvin. En ihmettele, että tätä kehutaan yleisesti. Arvosana 8.

Miehet eivät tuntuneet innostuvan rasvasta, mutta olisin odottanut kuitenkin parempaa tulosta. Käsirasva taitaa olla miehille vähän tuntematon käsite. Jos kädet eivät ole kuivat, eivätkä ne kaipaa käsirasvaa, niin ymmärrän kyllä, että käsien rasvaaminen voi tuntua epämiellyttävältä. Olen ainakin mielissäni, että oma mies tajusi käsien rasvauksen salat ihan itse :) Vaikka eivät hänenkään kätensä sitä pakosti vaatisi.


Pidättekö hamppu käsirasvasta? Moniko mies hoitaa ihoaan?

3 kommenttia:

  1. Tuota hamppurasvaa kyllä oikeasti kiinnostaisi kokeilla kun on niin kehuttu (: Minä olen kyllä hienovaraisesti tuotteita ostamalla pannut mieheni hoitamaan ihoaan :D Kyllähän tuolta nyt jo naamakuorinnan/puhdistusaineen käyttö sujuu ihan kivasti, vielä kun käsirasvaa oppisi käyttämään säännöllisesti... Asiaa varmaan auttaa joululahjaksi ostettu käsirasvatuubi ;)

    VastaaPoista
  2. Niin sitä pitää :D Kun on lahjaksi saanut niin eihän sitä voi jättää käyttämättä!

    VastaaPoista
  3. Tosi hyvä postaus :D

    VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)