sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Mulla on hauskaa

Ja sen lisäksi Dr. Hauschkaa. Luonnonkosmetiikkakokeilut siis jatkukoon! Tänään vuorossa Dr. Hauschkan Melissa päivävoide. Voide on tarkoitettu tasapainottamaan ja silottamaan herkkää ja pintakuivaa sekaihoa. Tunnistin kuvauksesta hyvin itseni (ilmeisesti ihoni on herkkä, jos kasvovesi saa sen punoittamaan :D). Olen nyt käyttänyt päivävoidetta kuukauden, ja se on tarpeeksi pitkä aika kokeilua, jotta osaan sanoa tuotteesta rehellisen ja lopullisen mielipiteeni.

Kuvasin näköjään tuotteen väärinpäin. (suomenkielinen nimi toisella puolella)
Aivan käsittämättömän mahtava tuote! Täydellinen joka suhteessa. Koostumus on sopivan rasvainen ja imeytyy iholle melko nopeasti. Meikki luonnistuu tämän päälle mainiosti. Ja mikä parasta: iho tuntuu nyt oikeasti voivan hyvin! Hiiteen The Body Shopin merileväpäivävoide, se ei ole mitään tämän rinnalla.

Aloin jo miettiä, onko ihoni mahdollisesti jopa kuiva, eikä pintakuiva sekaiho, mutta kun otin tämän käyttöön, kuivuudesta ei ole enää tietoakaan ja kasvot tuntuvat tällä hetkellä täydellisiltä. Kiitos Melissa!

Nimensä mukaisesti Melissa päivävoide sisältää sitruunamelissaa, masmaloa ja taikapähkinää. Tuotteessa on hyvin vahva sitruunan tuoksu, joka voi pistää aluksi nenään. Itse en tiennyt pitäväni edes sitruunan tuoksusta, mutta on aivan ihanaa herätä siihen tuoksuun kun silmät sikkurassa aamuisin nassuani voitelen.

Olen aina pitänyt Dr. Hauschkaa hieman naurettavana (ja myös naurettavan hintaisena) tuotemerkkinä yhdyssanavirheiden ja käännösten vuoksi. Tämä tuote on sentään päivävoide eikä päivä voide, mutta pahvisessa pakkauksessa ohjeistetaan katsomaan lisätietoa pakkausselosteesta ja pakkausselosteessa puolestaan ohjeistetaan katsomaan lisätietoa pakkausselosteesta. What? Onko olemassa vielä pakkausselosteen pakkausseloste? Anyways, tuote on mahtava!

Jos sinulla on pintakuiva sekaiho, älä ihmeessä jätä tätä kaupan hyllylle odottamaan, sillä parempaa päivävoidetta en ole elämässäni kokeillut. Ostaisin itsekin mielelläni uuden samanlaisen, mutta kosmetiikan suhteen kokeilunhaluisena ihmisenä (muuten kyllä kaavoihin kangistuneena) en voi ''tuhlata'' aikaani käyttämällä pelkästään hyväksi havaittua tuotetta, vaan haluan löytää lisää ja ehkä vieläkin parempia!

Onko muita Melissaan ihastuneita? Ja nyt ei tarvitse hävetä tyttörakkautta, koska Suomen tuleva presidenttikin saattaa olla homo.

1 kommentti:

  1. Täysin samoilla linjoilla ollaan. Tämä voide on loistotuote kuivalle/pintakuivalle sekaiholle, joka on myös herkkä.

    VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)