maanantai 23. tammikuuta 2012

Värikyniä

Jep, eli kurkataampas vähän millä tuotteilla tykkään leikkiä väritysleikkejä..

Klikkaa toki isommaksi
Suosin silmänrajauksessa Avonin Glimmerstick automaattisilmänrajauskyniä. Näitä ei tarvitse teroittaa, vaan kynää pyörittämällä saa pidennettyä tai lyhennettyä kärkeä, joten siksi siis tuo automaatti-etuliite. Mielestäni automaattikynissä takaisinrullaus on erittäin tärkeä ominaisuus, jos sattuukin vahingossa pyöräyttämään kärkeä liikaa esille, mutta jostain syystä tätä ominaisuutta ei ole kaikissa kosmetiikkamarkkinoilla olevissa automaattikynissä.

Miinusta automaattikynissä verrattuna perinteiseen teroitettavaan on se, että näistä ei näy, milloin olisi aika ostaa uusi. Loppuvat sitten yhtäkkiä, mutta toivottavasti eivät juuri silloin kun toinen silmä on vasta rajattu.

Värivalikoima Glimmerstick kynissä on aika kiva ja kaikki sävyt sisältävät kimalletta. Kuvassa vasemmalta oikealle sininen Twilight Sparkle, luumunvärinen Sugar Plum, vihreä Emerald Glow, tummanruskea Brown Sugar, harmaa Smokey Diamond ja musta Black Ice. Oli pakko hankkia koko sarja, kun olivat tarjouksessa niin halpoja (3,90€).

Kynät ovat mukavan pehmeitä ja lopputulos on hyvin kestävä. Rajaus ei ainakaan minun silmissäni muutu päivänmittaan mihinkään. Nestemäinen eyeliner lähtee myös pesussa näitä helpommin. Pidän rajausvärin koostumuksesta, sillä se on sopivan vahamainen, eikä siksi suttaannu tai tee toista raitaa luomelle.


Tässä viimeviikolla tekemäni meikki, jossa olen käyttänyt Sugar Plumia rajauksen tekoon. Toivoisin saavani Glimmerstick kynillä vielä ohuempaa jälkeä, mutta kyllä tämäkin on hyvä. Kimalletta on juuri sopivasti tuomassa säihkettä silmiin, mutta niin vähän, ettei meikki kuitenkaan näytä bilemeikiltä.

Jonkin verran olen tainnut hehkuttaa myös Lumene Natural Coden mustaa silmänrajauskynää ja suosittelen sitä edelleen kaikille, jotka pitävät pehmeistä kynistä. Jos vain on mahdollisuus tilata Avonilta, niin Glimmerstickejä kannattaa myös kokeilla, on meinaan aika hyvä hinta-laatusuhde! Tikrukin taisi huomata tämän, sillä hänellä on myöskin koko sarja :)

Oletteko kokeilleet Glimmerstickejä? Mitä tuotteita suositte silmänrajauksissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)