perjantai 20. tammikuuta 2012

Samettiset kynnet

Pidin ennen mattalakkoja tylsinä, mutta nyt olen tainnut villiintyä mattaamisesta! Varsinkin, jos kaverina on tällainen ihanuus...

I love it! Chanelin Mat Top Coatilla saa minkä tahansa lakan matattua ja tulos on järkyttävän upeaa.

Karsean lyhyet kynnet, mutta ei voi mitään.
Tässä esimerkiksi OPI:n Katy Perry collectionin The One That Got Away matattuna Chanelilla. Apua, olen niin myyty. Pääsisittepä hiplailemaan tuota kynnen pintaa, sillä se on niin samettinen! Ei mattalakoista yleensä jää näin pehmeää ja hiplailtavaa pintaa. Ah, ja mattaus näyttää niin hyvältä lakoissa, joissa on joukossa shimmeriä. Muutama ah ja voih lisää!

Koska kyseessä on kalliimman merkin kynsilakka, täytyy siinä tietysti olla jonkunlaista rekvisiittaa. Kuten myös esimerkiksi Diorin kynsilakoissa, myös Chanel käyttää feikkikorkkeja tuotteissaan, jotta kynsilakka näyttäisi ylellisemmältä. Kun korkin vetää pullosta pois, paljastuu sen alta oikea tylsä korkki, joka on tietysti paljon sopivampi käteen ja sillä on mukavampi lakata.

Hintaa mattalakalla on n. 27€ joten ei mene edes yli kolmenkympin :) Suhteellisen halpa siis, tai no joo. Hinnasta viis, minulla on uusi kynsilakkabestis! Toivottavasti ystävyytemme kestää pitkään.


Onko muita mattakuumetta potevia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)