maanantai 2. tammikuuta 2012

Ei meikkiä ilman meikin pohjustusta

Taannoin kyselimme, kuinka moni käyttää meikin pohjustusvoidetta. Enemmistö vastaajista (40%) vastasi, ettei moisia käytä. Ja nyt minä ihmettelen, että miksei. Pohjustustuotteet ovat mielestäni koko meikin tukipilarit. Huvikseni kokeilin olla yhden päivän käyttämättä mitään pohjustustuotetta ja sinä päivänä meikkini ei toiminut lainkaan. Meikkipohja levittyi miten sattui ja ihohuokoseni jäivät täysin näkyviin, ja voin sanoa, ettei se ollut kaunis näky :D En kehdannut ottaa edes kuvaa. Kerrostin ja kerrostin mineraalimeikkipohjaa, mutta näkyville ne jäivät ja pahoitin vain mieleni. Puhumattakaan sitten silmämeikistä.

Avon Magix Face perfector on kasvojeni luottotuote. Olen käyttänyt loppuun jo useita tuubeja.Jätin myös suosikkituotteeni Urban Decayn eyeshadow primer potionin käyttämättä. Jos meikkipohjaa tehdessä meni hermot, en voi sanoin kuvailla tuntemuksiani silmämeikkiä tehdessä. Sudein ja sudein luomiväriä liikkuvalle luomelle, mutta sain ainoastaan hyvin hennon värin aikaan. Kokeilin myös vaahtomuoviapplikaattoria, koska sillä saa aina aikaan hyvin intensiivisen tuloksen, mutta ei auttanut sekään. Siinä sitten olin häilyvien luomivärieni kanssa ja tuijotin tuskastuneena peiliin. En suinkaan aina ole käyttänyt pohjustustuotteita ja mietin siinä samalla miten ihmeessä olen pärjännyt ilman.

Urban Decayn pohjustustuotteita
Aloin jo epäillä taitojani, kun en saanut väriä pysymään luomella, mutta ei se siitä johtunut. Hapuilin jo UDPP:tä meikkipussista, mutta jätin sen sinne, sillä aioin oleskella koko päivän kotosalla, enkä silloin ole niin tarkka meikeistäni. Tai noh, oikeastaan kyllä olen, sillä aina voi tulla spontaaneja menoja.

Jos olin onnistunut saamaan häilyvän värin luomelle, niin illalla siitä ei ollut enää tietoakaan. Nyt haluaisinkin tietää, miten te, jotka ette meikkiä pohjusta, saatte tasaisen ihon ja luomivärit pysymään luomella? Ja te ihmiset, jotka meikkiä pohjustatte, niin haluaisin tietää mitä tuotteita käytätte :)

Oikein mahtavaa alkanutta uutta vuotta kaikille blogin lukijoille!

8 kommenttia:

 1. Tähän saakka olen yrittänyt mennä ilman, koska olen pitänyt pohjustajia ihan turhina. Kai se niin vaan on, ettei ne meikit pysy ilman, kun koko ajan pitää korjata ja lisätä :) Mitä kannattaisi kokeilla?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: UDPP on aivan mahtava tuote, sillä se pitää luomivärit paikallaan ja muuttumattomina vaikka 24tuntia. Jos on meikit jääneet vahingossa kasvoille nukkumaan mennessä niin uskallan luvata, että luomivärit ovat herätessäkin ennallaan :D Ja tuo Avonin väritön Face perfector on tosi kätevä, sillä se ikään kuin sulautuu ihoon ja tasoittaa, mutta jos ei ole mahdollisuutta tilata Avonilta tai UDPP:tä netistä, niin Lumenelta löytyy myös tosi hyviä pohjustajia kasvoille sekä silmämeikkiin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitti :) Täytyy kokeilla, onko UDPP maineensa veroinen. Oletko kokeillut sitä halpoihin luomiväreihin?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kyllä olen kokeillut ja halvoille luomiväreille ominainen huono pysyvyys ja valju pigmentti eivät ole enää ongelma UDPP:n kanssa. Parasta on, että värit saa kunnolla esiin hyvän pohjustajan kanssa :)

  VastaaPoista
 5. Käytän ainoostaan silmämeikkiin UDPP:tä jotta saisin jonkunlaisen pysyvyyden. Muualle kasvoihin en käytäkkään mitään tavallista päivävoidetta kummoisempaa pohjustusta. Mulla on suht kuiva (kiilloton) ja hyvä iho, joten ei paljoa tarvii peitellä mitään. Ja ihohuokosetkin on niin pienet ettei ne näy häiritsevästi. :) Siinä syy miksi itse pärjään ilman. Tosin olen ajatellu joskus kokeilevani jotain pohjustusta kasvoille. Tiedä sitten jos vaikka innostuisin. :)

  -Micu-

  VastaaPoista
 6. Micu: Voi olisipa mullakin ihohuokoset niin pienet, ettei tarvisi peitellä niitä. Jos joskus kokeilet kasvojen pohjustusta, niin ota ihmeessä käyttöön heleyttävä pohjustusvoide. Sillä saa kuivaan/kiillottomaan ihoon hehkua :)

  VastaaPoista
 7. Osaatko sanoa, mistä noita sun mainitsemia pohjustustuotteita (sekä Urban Decayn eyeshadow primer potion että Avon Magix Face perfector) saisi helpoiten hommattua? Pitääkö tilata netistä vai löytääkö jostain liikkeistäkin? :)

  VastaaPoista
 8. Henna: Kumpaakaan pohjustustuotetta ei kaupan hyllyiltä löydä (harmi!), mutta UDPP:tä saa hyvään hintaan tilattua esim. HQHairista.

  Avonia on mahdollista saada lähimmältä kauneuskonsultilta (jos tuttavapiirissä ei ole ketään Avonia myyvää, voi Avonin nettisivuilta löytää postinumeron syöttämällä lähimmän kauneuskonsultin yhteystiedot) tai mahdollisuus on myös ryhtyä itse kauneuskonsultiksi ja tilata tuotteita vaikka vain itselleen.

  Jos ehdottomasti haluaa tuotteensa hakea suoraan kaupasta, niin suosittelen lämpimästi Lumenea :)

  VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)