torstai 5. tammikuuta 2012

Ihoa ja sydäntä raastava kuorinta

Kotipaikkakunnalleni avattiin n. puolitoista vuotta sitten Sokos Emotion. Mielenkiinnosta kävin avajaisissa ja ostinkin jotain. Tarvitsin uuden kuorintavoiteen kasvoille ja päädyin kotimaiseen Lumeneen.

Valitsin kaikille ihotyypeille sopivan Arctic Touch kirkastavan mineraalikuorinnan. Kuorin ihon samana päivänä ja tuli sitten kokemuksen kautta todettua, mitä tuotteen mainoslause: '' Raikas arktinen tuulahdus kasvoillesi!'' todella tarkoitti. Kuorimisen jälkeen kasvoille levisi todella viileä ja pistelevä tunne. Toisia se miellyttää, toisia ei. Vilkaisin siis INCI listaa ja mentholiahan sieltä löytyi. En suosittele ostamaan mitään ihonhoitoon tarkoitettua tuotetta, jotka sisältävät mentholia, sillä se puhtaasti ärsyttää ihoa, vaikka tunne saattaakin olla miellyttävä. Erityisesti miesten kannattaa olla varuillaan, sillä miehille suunnattuja ihonhoitotuotteita mainostetaan mukavalla wake-up effektillä, joka tosiasiassa siis johtuu kutittelevasta mentholista.

Mentholista huolimatta olen ihan tyytyväisenä käyttänyt tuotetta, mutta mielestäni se ei todellakaan sovi kaikille ihotyypeille. Kuiva iho varmasti kärsisi tästä kuorinnasta, sillä rakeet ovat aika isoja ja kovia, joten jos olet kuivaihoinen, etsi todella hellä, mahdollisesti myös rakeeton kuorinta.

Mutta miksi olen kirjoittanut otsikkoon, että tuote on myös sydäntä raastava? Yksinkertaisesti siksi, että olen todellakin ostopäivästä lähtien (torstai) käyttänyt tuotetta joka ikinen torstai eikä se lopu millään! Haluaisin jo vaihtaa kuorintaa, mutta kitupiikkinä käytän kaikki vähemmän hyvätkin tuotteet aina loppuun, enkä voisi kuvitellakaan heittäväni tuotetta (ja samalla rahaa) roskiin.

Tuubissa on vielä vähintään 1/3 jäljellä ja olen käyttänyt sitä jo 69 kertaa! Oli pakko laskea, sillä tunnollisena ihmisenä en ole jättänyt yhtään kuorintakertaa väliin :D Alkaa vähän jo huolestuttaa tämän kulumistahti, sillä tuote ei lupaa pysyä avattuna hyvänä kuin 18kk ja avasin sen 15 kuukautta sitten. Käytän tuotetta kerrallaan reilun sormenpään verran, mikä on mielestäni ihan sopiva määrä, mutta kuorinta ei kulu millään! Olen varmaankin tuomittu käyttämään arctic touchia vielä pitkän aikaa tuon 18 kuukauden jälkeenkin, ellei se selvästi mene huonoksi.

Onko teillä tuotteita, jotka eivät kulu sitten millään, mutta joista haluaisitte päästä eroon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)