maanantai 9. tammikuuta 2012

Jäiset kynnet

Hei taas pitkästä aikaa.. Lakkailin hieman kynsiä uudella kynsilakalla (Color Club) ja pidin lopputuloksesta niin paljon, että lyhyistä kynsistäni huolimatta halusin jakaa nämä teidän kanssanne.


En tosin levittänyt lakkoja kovin tarkasti, sillä minun ei pitänyt alunperin ottaa näistä kuvia, mutta suonette anteeksi. Color Clubin Take Me to Your Chateau ja OPI:n Last Friday Night Katy Perry collectionista sopivat täydellisesti yhteen. Tuloksena on talveen sopivat kimallekynnet. Tulee ihan jääprinsessaolo näillä kynsillä :)

Toisaalta tuo vaaleansininen tuo niin vahvasti mieleeni ysärin, joten ovat nämä myös jollain tapaa vähän mauttomat :D Who cares, minä ainakin rakastan ysäriä!Jos Teenage Dream on Barbie, niin Last Friday Night on Barbien pikkusisko Skipper. Mikä ihana tyttölakka! Pullossa Last Friday Night näyttää aika tummalta glitterlakalta, mutta oikeasti väri on todella häilyvä. Olen käyttänyt sitä aiemmin valkoisen lakan päällä ja tulos on ollut hyvin hento vaaleansininen, mutta Take Me to Your Chateau korostaa hienosti väriä. Tykkään tykkään! (Saatan tosin huomenna jo kyllästyä näihin, niin kuin minulla on tapana joka lakkauksen suhteen, mutta eletään nyt hetkessä)

ps. Aloitin tänään uudessa harjoittelupaikassa ja olen siitä aika innoissani :) Alku tuntui hyvin lupaavalta.

4 kommenttia:

 1. Tosi siistin näköiset kynnet. Ja kynsilakka näytti hyvältä.
  Aloititko päiväkodissa harjoittelun?
  Onnea harjoittelun kanssa!!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Kiitos, ehkä uskallan sittenkin vielä postata kynsiä jatkossa :D
  En aloittanut päiväkodissa, sillä erikoistun opinnoissani erityisryhmiin. Kiitos paljon, onnea aina tarvitaan :)

  VastaaPoista
 3. Mihin hyvään paikkaan erikoistuit?
  Ja koska valmistut ?
  Onnea paljon sulle
  Ja plokianne on tosi mukava lukea

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Harjoittelen nyt työtä kehitysvammaisten kanssa ja valmistun tänä vuonna ammattiin. Kiva kuulla, että tykkäät blogistamme! :o)

  VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)