perjantai 27. tammikuuta 2012

Uusi mahdollisuus luonnonkosmetiikalle

Eilen oltiin tyytymättömiä Dermosilin kasvoveteen ja tänään pohditaan, onko Laveran Rose Milk Repairing Conditioner hintansa arvoinen. Muistan, kuinka uutena vuotena kiiruhdin Sokokselle (voisi luulla mainokseksi, kun aina käyn vain Sokoksella, mutta totuus on, että ostan sieltä kaiken kosmetiikan, jota en netistä tilaa) ja kiertelin luonnonkosmetiikkahyllyjä puolelta toiselle etsiskellen sopivaa kokeiluun pääsevää tuotetta. Hamsteripiirteeni jäi vähän taka-alalle ja yritin valita tuotetta, jonka saisin ottaa käyttöön nyt ja heti, eikä se joutuisi hyllyn päälle odottelemaan kuukausitolkulla vuoroaan. Turvallisin valinta oli siis jokin suihkussa kuluva tuote.

Päädyin sitten Laveraan, sillä Laveran tuotteet ovat ainakin Sokoksella halvinta mahdollista luonnonkosmetiikkaa (Nuuka kun olen, hyi minua!). Asia on muuten niin, että ihan pienellä budjetilla ei vaihdeta luonnonkosmetiikkatuotteisiin tuosta noin vain. Ovat aika kalliita. Noh asiaan: Eli poimein siis tämän Laveran hiustenhoitoaineen, joka on tarkoitettu stressaantuneille ja kuiville hiuksille. That's me!

Pakkaus on mielestäni kaunis ja odotin, että hiusten pesu olisi muuttunut arjen pieneksi iloksi, ja olisin saanut nauttia ihanasta ruusuntuoksusta. En kyllä haistanut juurikaan mitään :( Ei tämä ihan hajuton ole, mutta jos haistaisin tätä silmät kiinni, en ainakaan ruusua tunnistaisi. Todella mieto ja mitäänsanomaton tuoksu siis.

Pidän hoitoainetta hiuksissa noin 2 minuuttia, eli pesen kasvot ja vartalon sillä välin, kun annan hoitoaineen vaikuttaa. Poishuuhdeltaessa jo huomaa, että tämä hoitoaine vaatisi pidemmän vaikutusajan hiuksissa, sillä hiukset eivät tunnu sileiltä ja menevät ainakin minulla pahaan takkuun. Ajattelin aluksi asian johtuvan siitä, että luonnonkosmetiikan hoitoaineissa ei saa käyttää silikoneja, joilla saa ihanan pehmeän tuloksen. Avasin INCI:n ja petyin pahasti, sillä eihän tämä ole edes sertifioitua ja sisällössä oli synteettisiä aineita! Pyh pah. Tutkin asiaa ja sain selville, että Laveran on tarkoituksella laittanut shampoihinsa ja hoitoaineisiinsa aineita, jotka estävät sertifioinnin. Luonnonkosmetiikka ei voi ilmeisesti antaa kuluttajalle haluttua silkkisen pehmeää tulosta ilman näitä synteettisiä aineita.

Entä minä sitten? En saanut sertifioitua luonnonkosmetiikkaa enkä saanut silkkisen pehmeitä hiuksia! >:( Rose Milk on ihan tavallinen hoitoaine, mutta ei kyllä minun hiuksilleni. En maksaisi uudelleen tuotteesta 12,90€, jos saan sillä vain takkua aikaiseksi. Tarvitsen hoitoaineen, joka auttaa lyhyessä ajassa (=silikonit kunniaan). Ihan kiva kokeilu tämä kuitenkin oli ja käytän silti hyvillä mielin tuubin loppuun. (Viimeisiä tippoja on kyllä vaikea saada, sillä kuukauden käytön jälkeen on ihan lopuillaan).

Oletteko kokeilleet Laveran hiustenhoitotuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)