keskiviikko 29. elokuuta 2012

Vastustaja selätetty!

Hahaa tein sen vihdoin!

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta sanottakoon nyt vielä, että sain vihdoin kulutettua loppuun Lumene Arctic Touch Kirkastavan Mineraalikuorinnan. Ja ihan tosi kaavin vielä viimeisetkin pisarat, vaikka en koskaan pitänyt tästä tuotteesta ja parasta ennen päiväkin oli jo varmasti mennyt. Kaksi vuotta tämä paholainen sinnitteli kylpyhuoneessani ja olen niin helpottunut saadessani vihdoin heittää tuubin kierrätykseen.

Ehjänä tuubi näytti tältä ja voit lukea mielipiteeni tästä kasvokuorinnasta täältä.

Ette uskokaan, kuin innoissani olin saadessani tänään käyttää ensimmäistä kertaa uutta Soap & Gloryn kasvokuorintaa, jonka hankin tämän tilalle :)) Valitsin pitkään ja hartaasti uutta kuorintavoidetta, sillä halusin välttyä hutiostokselta. Se kun sattuu olemaan sellainen tuote, jota ei hirveän usei pääse kaupasta valikoimaan (tai ainakaan minä en pääse). Soap & Gloryn tuote jätti kasvot silkkisen tuntuisiksi, joten ainakin ensimmäinen kokemus uudesta tuotteesta oli loistava! Teen varmaan tuottesta arvostelun, kunhan olen päässyt siihen ensin kunnolla tutustumaan.

Onko teiltä loppunut mitään pitkäikäisiä tuotteita?

ps. Arvontaan pääsee edelleen osallistumaan tästä. Voittaja arvotaan ylihuomenna ja kommentoimalla postaukseen, olet mukana kisassa :)

2 kommenttia:

  1. Mullakin pyörii kaapissa yksi Oriflamen kuorinta-aine, joka ei tunnu loppuvan millään! Käytän sitä aina vielä erityisen ison määrän kerralla, jotta se loppuisi nopeammin, mutta yhä melkein vuoden käytön jälkeen on yli puolet purkissa jäljellä. :) Samoin on monien naamioiden kanssa, koska niitä ei tule käytettyä niin usein... Mutta ei vain raski heittää roskiinkaan! Sain vähän aikaa sitten kulutettua loppuun yhden tyyliin miljoona vuotta kaapin perällä pyörineen hiusten hoitoaineen ja oli kyllä niin voittajafiilis. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa :D Kuorinnat ja naamiot on kyllä pahimpia kaapissalojujia! Ja kiva kun muistutit hiustuotteista, sillä menenpäs vähän suihkimaan tuota tuhat vuotta vanhaa hiussuihkettani. Pakko saada loppumaan jo :D

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)