sunnuntai 19. elokuuta 2012

Vähän niin kuin lahjakortti

Mieheni on melko huono ostamaan minulle lahjoja, joten saan lähes poikkeuksetta valita aina itse mitä haluan synttäreiksi tai jouluksi. Alkuun hän yleensä kertoo, että lahja tulee olemaan yllätys, mutta loppujen lopuksi raukka ei kuitenkaan keksi mitään ja pyytää minua kertomaan, mitä haluaisin. Tämä sopii hyvin minulle, sillä inhoan yllätyksiä (kontrollifriikki? :D).

Tälläkin kertaa tilasin itse oman synttärilahjani miehen luottokortilla ja se saapui nimelläni kotiovelle. Miehen tarvitsi ainoastaan laittaa paketti hyllylle ja ojentaa se minulle oikeana päivänä :D Mikäs sen kätevämpää, kun lahjakin on jo valmiiksi paketoitu.

Mutta mitä valitsin?

Koko porukka kuivumassa pesun jälkeen :)
Näin Kosmetiikkaobsessio - blogin Annien hankkineen itsellensä tällaisen Vortex-sivellinsetin Sedona Lacelta ja aivojeni palaset jotenkin loksahtivat paikoilleen tajutessani, että minäkin tarvitsen tuollaisen. Halusin nimenomaan vähän erilaisempia siveltimiä ja Sigmalta tilatessa ne olisivat tulleet melko kalliiksi. Kivaa, että joku verkkokauppa myy näitä settinä, jotta ei tarvitse laittaa siveltimiä yksitellen ostoskoriin.

Hintaa Vortex-setillä oli muistaakseni 89$ postikuluineen. Positiivista Sedona Lacelta tilatessa oli se, että tuotteet saapuivat minulle alle viikossa, eivätkä menneet edes tulliin. Mies säästyi lisäkuluilta (jipii). Jos haluatte yksityiskohtaisempaa postausta siveltimistä (mihin kutakin voi käyttää jne.), niin kertokaa minulle kommenttilaatikossa!

Sain muuten siskoltani tuon kivan pinkin pyyheen <3

Lempparisiveltimeni Sigmalta pääsivät lavasteeksi :)
Vortex settiä oli myynnissä kolmea eri versiota ja valitsin sen, jossa tuli mukana myös ''zipper belt'' eli siveltimien säilytykseen tarkoitettu pussukka, jonka saa myös kiinnitettyä vyötärölle. Harvoin säilytän siveltimiä missään rullassa, mutta tämä on kiva apuri toisia meikatessa. Minua kyllä nauratti pieni tasku käyntikortteja varten, sillä en varmaan ikinä tule tarvitsemaan sitä siihen tarkoitukseen :D Tekisi mieli teettää ihan vitsillä muutama kappale käyntikortteja ''Professional Make Up Artist Kätsy'' -tekstillä ja lykätä niitä sitten kavereiden kouraan :)

Vetoketjulla kiinnitettävä säilytyspussi toi hintaan lisää 10$, joten pelkän Vortex setin saa siis 10$ halvemmalla luonnollisesti. Vaihtoehtona oli myös samallainen setti samaan hintaan kuin tuo minun, mutta vyössä ei ollut vetoketjua. Kyllä tuo vetoketju vähän rumentaa, mutta sen olemassaolo mahdollistaa siveltimien kanssa matkustamisen turvallisesti.

Tilaukseen oli laitettu mukaan pikkuruisia luomivärinappeja! Ovat varmaan 10sentin kolikon kokoisia, mutta tuo viissenttinen oli lähempänä niin nappasin sen kuvaan.

Sävyt ovat mielestäni aika kivat ja etenkin tykkään tuosta ruskeasta. Sininen ja pinkki ovat aika jauhoisia, mutta ruskea levittyi pehmeästi. Olen aika huono käyttämään tällaisia yksittäisnappeja (palettiin on paljon helpompi tarttua), mutta ehkä joskus muistan näitäkin käytellä :)

En kylläkään tiedä näiden luomivärien merkkiä/sävyjä, mutta ovat kaiken järjen mukaan näytteitä Sedona Lacella myytävistä 88/120 paleteista. En nyt muista, kuinka suuria heillä myytävät paletit ovat, mutta sellaisia oletettavasti kuitenkin.

Oli mukava täyttää taas vuosia, kun sai näin mieluisen lahjan <3 Kiitos vielä miehelleni (tiedän, että luet blogiani >:))

2 kommenttia:

  1. Mitkä vaatteet sulla oli uusimalla videolla päällä? Mihin käytät noita siveltimiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltanen toppi oli päällä, mutta sitä ei hirveesti näy.. Voin tehdä erillisen postauksen, jossa käyn läpi jokaisen siveltimen :)

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)