maanantai 27. elokuuta 2012

Kun inspiraatio on hukassa...

... ja kuitenkin tekisi mieli kokeilla jotain erilaista.

Sitä varten minulla on tämä kirja.

Kirja sisältää 25 erilaista kynsienteko-ohjetta vaihe vaiheelta ja kuvien kera. Tykkään selailla tätä kirjaa usein, sillä erilaisten hauskojen kynsien katselu ja niistä haaveilu saa minut hyvälle tuulelle. Taitoni eivät riitä läheskään kaikkiin kirjassa oleviin ohjeisiin, mutta hyvä kun osaan raitoja tehdä kynsienkoristelulakalla :D Jonku taitavampi voisi toteuttaa vaikka kaikki kirjan manikyyrit.

Tuosta ylläolevasta kuvasta inspiroituneena halusin itsekin kokeilla värikkäitä kynsiä. Vaihdoin tosin kirjassa suositellut värit itse haluamiini ja päätin rajata mustan sijaan kultaisella glitterlakalla.

Lopputulos oli melkoinen kaaos, mutta pääasia, että minulla oli hauskaa näitä kynsiä tehdessä :D Värit olisivat erottuneet selkeämmin toisistaa jos olisin rajannut ne mustalla. Ehkä kokeilen sitä ensi kerralla.

Lakkoina käytin Avonin Mambo Melonia (kuvassa), Avonin Sunshinea (keltainen), Avonin Limeadea (vihreä), sekä Color Clubin Take Me To Your Chateauta (sininen). Kultainen on Konadin koristelulakkaa.

Kynsien koristelu ei kyllä ole yhtään minun juttuni vaikka rakastankin kynsilakkoja! Näillä näkymin tyydyn jälleen vain ihailemaan tuon kirjan lakkauksia ja omat kynnet saavat pysyä yksivärisinä.

Muistakaa muuten osallistua arvontaan, ellette ole jo osallistunut! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)