sunnuntai 12. elokuuta 2012

Ideapark saalis

Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin, olin käymässä Ideaparkissa pienellä shoppailuvisiitillä. Olin jälleen kerran valmis heittämään kaikki estot narikkaan ja suurentamaan kosmetiikkavarastojani. Toisin kuitenkin kävi, sillä katsokaapa ostokseni:

Kyllä, yhden ainoan kynsilakan sitten valitsin. Tylsää!

Lakka ei kuitenkaan ole mielestäni tylsä (kuvassa näyttää muuten vaaleammalta ja shimmerittömältä), vaan itseasaissa aika jännä vihertävä sininen hopeisella shimmerillä. Lakan värisävy on nimeltään Shimmering Sage ja merkki on Snowcrystal. Odotan innolla, että pääsen kokeilemaan tätä kynsille ja varsinkin sitä parasta osuutta, eli kynsilakan poistoa! En voi sietää glitter ja shimmerlakkojen poistoa, sillä se on niin tuskallista.

Mutta mitä shoppailuinnolleni oikein tapahtui? Mitkään kosmetiikkatuotteet eivät yksinkertaisesti kiinnostaneet minua, vaikka yritin lämmetä monelle. Tai sitten lähestyvä syksy vie kaikki kosmetiikkahehkutushalut, kun alkaa tulla pimeää ja kaikkea. Anyways, ei se määrä, vaan se laatu :)

Kynsilakka ei kuitenkaan ollut ainoa reissuostokseni, mutta ainoa kosmetiikkaan liittyvä. Vaatteita löysin jonkun verran ja olen itseasiassa viime aikoina ostellut paljonkin erilaisia rättejä! Kummaa, sillä en yleensä pidä vaatteiden shoppailusta. Tuo Snowcrystalin kynsilakka on  kuvattu Mangosta ostamani seeprakuvioisen t-paidan päällä.  Muuten en pidä vaatteiden kuvailusta, koska muoti tai pukeutuminen ei kiinnosta minua itseäni, joten jos haluatte katsella vaatteiden kuvia, niin niitä näkee onneksi miljoonissa muotiblogeissa :)

Halusin käydä myös Bauhausisssa, sillä se oli matkan varrella.

Sieltä nappasin tällaisen viimeisen laatuaan olevan työkalupakin, jonne kotiin päästyä järjestelin kynsitarvikkeitani. Oranssi Jet Set kassi on nyt historiaa, eivätkä kynsilakat enää kolhiudu ollessaan sikinsokin.

Ostin Bauhausista myös työkaluille tarkoitetun pienen hyllykön, jossa on pieniä muovisia vetolaatikoita. Sijoitin sen meikkipöydälle ja meikkipöytäni näyttää nykyään niin erilaiselta! Enää pöydällä ei ole joka kohdassa yksittäisiä tuotteita, vaan kaikilla on oma siisti paikkansa :) Teen päivitetyn meikkipöytäpostauksen, kunhan kerkeän. Postaus saattaa ilmestyä parin päivän päästä tai parin kuukauden päästä, joten älkää odottako siis liikoja.

4 kommenttia:

 1. Mitä vaatteita löysit?Ja hieno kynsi lakka paljonko kynsilakka maksoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideaparkista löysin tuon seepra t-paidan, ranskalaistyylisen hameen ja tummakuvioisen olkaimettoman mekon vaikka yökerhoon. Snowcrystalit maksavat nykyään 8€ ja niitä saa esim. Kicksistä.

   Poista
 2. Koska teet kirjoituksen heinäkuun meikki saalistasi?
  Voisitko näyttää ne vaatteet mitkä ostit idea parkista?Mä en panosta meikkiin ollenkaan. Vaan vaatteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin jo tekemässä juttua, mutta lopetin, koska siitä olisi tullut ihan ylipitkä! Ajattelin, että parempi tehdä tällaisia pieniä saalispostauksia, koska kuukaudessa tulee hankittua ihan liikaa tuotteita :)

   En oikein innostu vaatteiden kuvailusta, vaikka yritin pari kertaa tehdä vaatepostausta. Sattumalta saattaa joskus vilahdella asuja :)

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)