torstai 23. elokuuta 2012

Hiukset syyskuntoon!

Tässä on nyt tullut jo kolme videopostausta peräkkäin, joten nyt vuorossa ihan perinteinen kirjoitettu versio ihan sitä varten vain, että kaikki eivät välttämättä tykkää videoista ja mieluummin lukevat blogia. Sen verran minun täytyy sanoa siitä, että olen niin mielelläni koko viikon kuvannut videoita (n. 2kpl/ päivä), että niitä on jatkossakin tulossa paljon. Olen sitä mieltä, että kun flow tulee ja sormet syyhyävät tekemään jotain, niin sillon sitä pitää tehdä sydämensä kyllyydestä. Välillä videoiden kuvaus+koneellepurku+editointi+lataus tuntuu tosi raskaalta, sillä onhan se paljon raskaampaa tällaiseen perinteiseen kirjoitustyyliin verrattuna, joten niin kauan kuin se tuntuu kevyeltä ja mukavalta, niin aion jatkaa ahkeraa kuvailua :)

Tarkoitus ei ole muuttaa blogia pelkästään videoita varten, sillä sitä varten minulla on sitten oma Youtube-kanava, mutta en näe, että se olisi mitenkään pahitteeksi linkata videoita myös tänne teille. Mitä mieltä te olette tästä aiheesta noin ylipäätään?

Mutta nyt itse tämän postauksen aiheeseen eli pistimpäs hiukset syyskuntoon! Meinasin kirjoittaa kesäkuntoon hehheh :D

Otin kuvan lähtötilanteesta ennen kampaajalle menoa. Ja naiset muuten käyvät kampaajalla ja miehet parturissa. Nih! En ole niitä ihmisiä, jotka nauttivat kampaajalla käymisestä ja tykkäävät, kun hiuksia näprätään. En varmaan siistisi tukkapehkoani lainkaan, ellei kampaajani sattuisi olemaan kaverini monen vuoden takaa! Leikkautan hiuksiani n. 3-4 kertaa vuodessa ja senkin teen siksi, että minusta on mukava päästä vaihtamaan kampaajani kanssa kuulumisia :) Voin mennä aina hiustenleikkuuseen rauhallisin mielin, koska voin luottaa hiukseni hänen käsiinsä.

Hiukseni olivat päässeet jo aika ikävään kuntoon, sillä latvat takuttivat koko tukkaa. Minulla on hieman luonnonkihara tukka ja kuvasta näkyy, kuinka itsepäiset latvani oikein ovatkaan! Tässä pituudessa hiukset alkavat olla jo aika raskaat, eivätkä ne enää jaksa kaartua kiharalle yhtä paljon, kuin lyhempinä.

Useasti toivotaan asukuvia, joten tämä saa käydä vähän myös sellaisesta. Tämä on yksi lemppari syysmekoistani! Tummansininen v-kaula-aukkoinen ja 3/4 hihainen H&M:ltä ostettu puuvillamekko, joka ulottuu n. polvien korkeudelle.

Mies nappasi kuvan vielä hiuksistani kampaajalla käynnin jälkeen. Latvoista otettiin huonot hiukset pois ja hiuksiin laitettiin silottavaa ainetta. Jännä, miten tukka tuntuu aina niin lyhyeltä siistimisen jälkeen, vaikka siitä tuskin katosi senttiäkään :D Kuvassa näkyy muuten aika hyvin 10 cm juurikasvu. Kyllä raidat näköjään vaalentavat hiusta ihan huomattavasti. Edellisestä hiustenvärjäyksestä alkaa olla jo pian vuosi. Hups!

Nyt kelpaa sitten taas mennä kouluun ja jatkaa hiustenkasvattelua :) Mites teidän tukka-asiat on tällä hetkellä?

ps. Huomenna kannattaa olla kuulolla, sillä on luvassa jotain tosi kivaa ;)

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen mekko ja kivat hiukset. Mimmoisia kenkiä pidät mekon kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Mä pidin ihan vaan mustia balleriinoja tuon kanssa.

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)