keskiviikko 8. elokuuta 2012

Siskomeikki vol.2

Siskoni oli taas minulla meikattavana (jee!) ja hän sai itse valita käytetyt luomivärit. Meikki tehty kylläkin jo joskus heinäkuussa.

Sisko valitsi lilan sävyjä ja käytin meikkiin mm. Urban Decayn Asphyxiaa sekä Isadoran Snow Fairy palettia. Jälkimmäisen paletin lahjoitin myöhemmin siskolleni, koska menetin hermoni paletin nappien jauhoisuuteen. Isadoran luomivärien laatu vaihtelee ihan huimasti, sillä toiset luomivärit ovat pehmeitä ja täydellisesti levittyviä, kun taas toiset kuivia ja jauhoisia. Snow Fairyn värit olivat jatkuvasti silmänalusillani, mikä on pitemmän päälle aika rasittavaa.

Meikistä tuli kuitenkin aika kiva :) Oranssin ja sinisen sävyt ovat parhaita siskolleni, mutta vaalea lila toimii näköjään myös.

Rajaus tehty Eliten mustalla rajaustussilla, jonka päälle laitoin myös NYXin nestemäistä Rainbow Glitter rajausväriä. Viime aikoina olen käytellyt aika useasti tuota kimallelineria ja sädehtinyt kuin diskopallo :D

Ripsiväri siskon oma Max Factor. Kulmat olisivat saaneet olla vaaleammat, mutta tummanruskealla kulmakynällä on aika vaikea tehdä sopivia kulmia blondille. Sisko kuulemma itse osaa käyttää kulmakynäänsä paremmin ja hyvä niin :D

ps. Huomenna me siskokset päästään shoppailemaan Ideaparkiin ja olen aivan innoissani mm. Kicksiin pääsystä! :)

4 kommenttia:

 1. Onpa teillä molemmilla iiiiisot silmät! Wouh! Ihan hämmästelen täällä :)

  Ja ihana meikki, kaunis häivytys tuolla tummemmalla lilalla luomivaossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, alkoi ihan punastuttaa heh heh :D

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)