torstai 16. elokuuta 2012

Konnankoukku

Avonilla on aloitteleville meikkaajille tarkoitettu sarja Color Trend, jonka ulkoasu on nuorekas ja muuten uudistui juuri. Sarjan hinnat eivät päätä huimaa, joten siksi myös tällainen ''vanhus'' välillä innostuu kokeilemaan sarjan tuotteita.

Maksoin tästä Total Curl mascarasta 2,50€, joten hinnat tosiaan ovat alhaiset. Total Curl on juuri poistumassa valikoimasta uudistuksen tieltä, mutta sitä myydään uusimmissa kuvastoissa vielä kolmella eurolla. Jos joku pohtii kannattaako se ottaa mukaan tilaukseen, niin on se hintansa arvoinen.

Ripsivärin harja tekee korkkiruuvikierroksen, mikä tarkoittaa sitä, että se ei ole kaikista helpoin ripsiväriharja työskennellessä. Ostaessani tämän ripsivärin, luulin nimen viittaavaan siihen, että se taivuttaa ripset kaarelle, mutta totesin, että tässä tuotteessa ei kyllä muuta total curlia ole, kuin harja.

Ripseni ovat mielestäni ihan keskivertotapaukset, mutta kaipailisin niihin lisää kaarevuutta, sekä tuuheutta. Väriä tietysti myös, sillä ilman ripsiväriä ripsiäni tuskin edes näkee.

Ripset Total Curlin kanssa.

Koska ripsivärin massa on todella vetistä, tuuheutta ei sillä saa aikaan yhtään, mutta ripset näyttävät luonnollisilta. Siksi Total Curl sopii arkeen, kun ripsiä ei halua liikaa korostaa.

Olen kokeillut myös muita Color Trendin ripsivärejä ja olen sitä mieltä, että niissä ei ole mitään muuta eroa, kuin harja. Nämä mielipiteeni pätevät siis myös muihin sarjan ripsiväreihin. Plump Outissa on mielestäni kaikkein paras harja (pitkä ja tasapaksu) ja se on ilmeisesti suosituin, koska se löytyy myös uudistuneesta valikoimasta.

Total Curlissa, kuten myös muissa Color Trendin ripsiväreissä massan vetisyys on toisaalta myös hyvästä. Ripsiväri nimittäin kestää hyvänä useita kuukausia, ennen kuin se alkaa näytellä kuivumisen merkkejä. Olen silti enemmän tuuheuttavien ripsivärien ystävä, vaikka uusi purkki pitäisi avata kuukauden välein. Haluan aina vain näyttävämmät ripset, kuten varmaan kaikki naiset :)

Oletteko kokeilleet Color Trendin ripsivärejä? Mikä niistä on paras?

2 kommenttia:

  1. Kivat piilolinssit! :) Minkäväriset sun silmät on ilman niitä? :o Onko vahvuuksilla vai ilman?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, noissa on pienet vahvuudet. Omat silmät ei oo oikeen minkäänväriset, joten tykkään sävyttää niitä hieman :)

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)