keskiviikko 22. elokuuta 2012

Lila/violetti silmämeikki

Tässä eilisen videolla jatkoa, kuten lupailin. Harmi, että valaistus on niin hämärä :( Vaikutti pieneltä näytöltä katsottuna hyvältä, mutta olikin tosiasiassa jotain ihan muuta. Koittakaa kestää!


Meikkiin käytetty
* UDPP
* L'oreal Golden Beige
* Avon True Color Retro Glamour
* MAC Shadowy Lady & Orb
* Maybellinen musta geelirajaus
* Lancomen musta kajal
* Lancome Hypnose Drama2 kommenttia:

 1. Kuvaavatko videot samana päivänä aina kuin julkaiset ne? Kuljetko pihalla viélä hihattomalla paidalla tai kesävaatteilla? Mä kuljen yleensä pihalla joko neule tai neuletakki päälä kun ei sielä enään ole mikään lämmin ilma. Ja kohta varmaan rupean käyttämään takkiakin jo.Osaisitko suositella jotain vaaleanpunaisn tai pnkin sävyistä huulikiiltoa mikä ei maksaisi paljoa ja saisi vaikka ostettua sokoksesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus todella harvoin julkaisen videon sinä päivänä kun se on kuvattu. Editointi ja lataaminen vievät aikaa, joten koko päivä menisi tietokoneella istuen.

   Mulla on uusi nahkatakki, jota käyttelen ulkosalla, koska siellä on tosiaan jo aika viileää.

   Lumene Natural Coden huulikiillot uudistuivat jonkin aikaa sitten ja ne ainakin ovat kokeilun arvoisia! Myös We Care Iconin huulikiillot ovat tosi edullisia ja niitä saa myös Sokokselta :) Noiden sävyjä en kyllä muista, mutta kantsii kurkata nuo hyllyt!

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)