torstai 5. heinäkuuta 2012

Nyt on jo heinäkuu!

Huh huh kun aika menee lujaa vaan eteenpäin. Yritin postata juhannuksen jälkeen, mutta kesken kirjoittelun puhelimeni soi ja tuli siltä istumalta lähtö taas töihin.. Olen ollut viime aikoina niin kiireinen töiden takia, mutta tänään minulla on ollut aikaa tehdä kivojakin juttuja :) Löhöilin tunnin Yyterin hiekoilla nauttien omasta seurastani lukien humpuukilehteä. Olen tänä kesänä lukenut jo kolme kirjaa, mikä on minulle jo huippusaavutus, koska en lue kirjoja. Olisin halunnut ottaa rannallekin mukaan kirjan, mutta en tiedä, minkä haluaisin lukea seuraavaksi.

Tässä muuten pari kuvaa uudesta kokouimapuvustani, jonka löysin Sokokselta aika edullisesti (25€). Pinkki toimii aina :)

Olkaimissa on kivat kultaiset yksityiskohdat..

Tosin en pitänyt tätä päälläni tänään, sillä vihaan rusketusraitoja, joten otin aurinkoa Gina Tricotista ostamillani limenvihreillä lappubikineillä, joiden alaosasta roikkuu helmiä :) Pinkin uimapuvun ostin oikeasti uimista varten.


Suojauduin auringolta Nivean Protect & Bronze aurinkosuojavoiteella, jossa suojakerroin on 20. Toimii mielestäni hyvin, enkä palanut yhtään maattuani reilun tunnin paahtavassa auringossa. (Ja huomautukseksi, että minun ihoni on hyvin vaalea ja palaa aika herkästi, jonka vuoksi suosin mahdollisimman korkeaa suojakerrointa, enkä oleskele auringossa kauaa.) Pelkäsin, että sk 20 on liian vähän, mutta se näytti riittävän.

Kasvot suojasin Avonin Sun+ -sarjan kosteuttavalla ja mattapintaistavalla voiteella, jossa sk 30. Pidän myös tästä tuotteesta, vaikka haikailenkin viime vuonna myynnissä olleen kasvoja suojaavan yhdistelmätuotteen perään.

Kokeilin myös näytepussillisen verran Dermosilin aurinkovoidetta sk 30 ja levitin sen kaulan ja dekolteen alueelle. Kaula ja dekoltee palavat herkästi, mutta säästyivät myös tänään vaurioilta.

Illalla vietin pari tuntia aikaa rennosti kaupungilla ystäväni Janen kanssa salaatilla ja kierrellen vaateliikkeitä. Shoppaillessa jos missä mieli rentoutuu :D Täytyi tietysti käydä myös Taitavan Tiikerin kanssa torstain vakiozumbassa keikuttelemassa hieman pyrstöä. Viime vuoden kesävaatteet tuntuvat tänä kesänä vähän väljiltä, jee! Olikin masentavaa joka kesä ostaa uudet hameet, kun edelliset olivat jääneet pieniksi.

Olen muuten kuvaillut pari uutta videota ja kunhan saan editoitua ne käyttökelpoisiksi, niin siirrän Youtubeen :) Ja olisi niin paljon tuotteita taas arvosteltavana ja liikaa asioita kerrottavana, että huh huh! Olisi vain aikaa kirjoitella tänne blogiin :( Lähden viikonlopuksi Helsinkiin ja heitän kaikki estot narikkaan, mikä tarkoittaa hirveää rahanmenoa ja paljon lisää uusia kosmetiikkatuotteita :D Tarkoitus on vaeltaa muun muassa Stockkan m.a.c. -pisteelle..

Ja ainiin, vaikkei ole joulu vielä, niin olen ollut hyvin kiltti, kun postimies kantaa mulle melkein päivittäin uusia kivoja kosmetiikkapaketteja :D Lähiaikoina olen tilannut mm. O.P.I:n Vintage Minnie kokoelman, Avonin ja Dermosilin tuotteita sekä tein elämäni ensimmäisen E.l.f. -tilauksen. Ette uskokaan, kuinka tyytyväinen olen ollut niihin halpatuotteisiin!

Tuli aika pitkä ja jaaritteleva postaus, mutta koittakaa kestää <3 Mukavia hellepäiviä kaikille ja palataan asiaan toivottavasti ensi viikolla :)

3 kommenttia:

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)