torstai 12. heinäkuuta 2012

Vastavärit yhdessä

Vastavärejä on aina hauskaa käyttää samassa meikissä ja lopputulos on yleensä kamalan trendikästä. Kamalan trendikkäällä tarkoitan sitä, että silmä ei millään meinaa tottua vastaväreihin yhdessä ja lopputulos näyttää aina melkeimpä karmaisevalta, mutta trendimeikit yleensä ovat jollain tapaa karmaisevia. Kuka tajusi, mitä yritän selittää? :D

Noh, joka tapauksessa tänään yhdistin vastavärit eli turkoosin ja korallin, ja lopputulos näyttää jotakuinkin tältä:

Käytin kyllä myös harmaata edes jonkunlaisen harmonian saavuttamiseksi.

Meikki on toisaalta aika jännä, mutta en tunne oloani kotoisaksi tässä lookissa. Pitäisi varmaan käyttää useammin, että silmä tottuisi. Tai sitten ei :D Värit ovat kyllä kauniin merelliset, mutta yhdessä käytettynä en tajua tätä vastaväriparia. Vastavärit näyttävät lähes poikkeuksetta hyvältä yhdessä, paitsi kirkkaanpunaisen ja sinisen yhdistelmää en voi sietää.

Hailakka kokokasvokuva
Jokin näissä väreissä kyllä kiehtoo, sillä en muuten olisi tehnyt tällaista meikkiä.

* pohjustus UDPP
* sisärajaukset Lancomen kajal
* yläluomen geelirajaus Maybelline
* ripsiväri Avonin Total Curl

Paletti on muuten vanhin luomiväripalettini ja hankittu muistaakseni vuonna 2010. Kiiltävät koristeraidat ovat ihan kuluneet ja paletti näyttää muutenkin aika kärsineeltä. Sitä se silti onkin, sillä olen säilyttänyt sitä meikkipussissa muiden meikkien seassa kolisemassa.

Paletti on Avonilta ja nimeltään Aquadelic. Olen saattanut aiemminkin käyttää tätä jossain blogiin laittamassani meikissä. Harvoin tätä tulee silti käytettyä.

Paletti on joiltain osin heikkolaatuinen ja aika jauhoinen. Valkoisessa värissä pigmenttiä ei ole nimeksikään ja se käy juuri ja juuri kulmaluun korostusväriksi. Turkoosi on koko paletin pigmenttisin väri, eikä minulla ole siitä huonoa sanottavaa. Kaikissa Avonin paleteissa tuntuu aina olevan jokin heikko sävy ja jokin todella hyvä. Koralli on myös melko pigmenttinen ja harmaa mukavan pehmeä sävy, mutta jauhoisuus on todella ärsyttävää, kun murusia on joka puolella tätä palettia käyttäessä. Tosin paletilla alkaa olla jo ikääkin sen verran, että ei siltä voi liikoja vaatia.

Mitä mieltä olette turkoosin ja korallin yhdistelmästä? Mikä on teidän vanhin luomiväripalettinne?

7 kommenttia:

 1. Mun vanhin luomiväri paletti taitaa olla myös 2010 ostettu Henkasta ja maukasta ja siinä on ruskean eri sävyisiä palettja. Tykkään käyttää ainoastaan ruskean sävyisiä luomivärejä. Eikö Taitava Tiikeri enään kirjoittele?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva :) Kai hän joskus taas innostuu jotain tänne päivittämään. Ei tiedä..

   Poista
  2. En tiedä kirjoittelenko enään, tietokoneen ääressä tulee nykyään niin vähän oltua, kun työt ja harrastukset vie niin paljon aikaa ja huomasin, että Kätsy osaa kirjoittamisen taidon paremmin kuin minä ja postaus aiheitakin tulee paljon. :)
   Se on ollut siis vähän mietinnän alla että lopetanko, mutta tuntuu että sille mitinnällekin on aina jäänyt vähän aikaa. :D

   Poista
 2. Mutta sinä kirjoittelet ahkerasti tänne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain :) Ette pääse eroon musta sitten millään heh..

   Poista
 3. Aika tunkkaiselle näyttää vaikka sulla on luomivärin pohjustajaakin. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei luomivärin pohjustus vaikuta tunkkaisuuteen mitenkään. Nuo värit eivät vain sovi yhteen :)

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)