keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Taas sillä on uus silmänympärysvoide

Joo. Rakastan silmänympärysvoiteita.

Viimeaikoina olen käytellyt tällaista Lumenen Sensitive Touch Rauhoittavaa Silmänympärysvoidetta. Sain jostain lehtitilauksesta näitä Sensitive Touch tuotteita ja ovat olleet ihan kivoja.

Nykyään tuubini näyttää kuitenkin tältä, sillä olen leikannut sen katki, jotta saisin kaavittua vielä viimeisetkin rippeet tuotetta pohjalta.

Herkän silmänympärysihon hoitoon erityisesti kehitetty Rauhoittava Silmänympärysvoide lupaa tasapainottaa ja vahvistaa ihon toimintoja ehkäisten samalla ihon ennenaikaista ikääntymistä. Tuote lupaa myös häivyttää tummia silmänalusia ja vähentää turvotusta.

Silmänympärykseni ovat kyllä pitäneet tästä tuotteesta, sillä se tuntuu melko rasvaiselta ja pehmentävältä. Sopii kuitenkin meikin alle, joten ei ole liian rasvainen tai paksu voide. Tummia silmänalusia tuote ei ole kyllä häivyttänyt yhtään.

Koostumus on voidemainen, mutta ei kovinkaan täyteläs. Yksi rasvaisimpia silmänympärysvoiteita, joita olen käyttänyt. Minulla ei ole tästä tuotteesta huonoa sanottavaa, mutta mikään erityisen ihmeellinenkään tämä ei ollut. Sellainen perus hyvä silmänympärysvoide kenelle tahansa. Myös miehille!

Lumenen tuotteet ovat mielestäni näin yleisesti ottaen kalliita markettituotteiksi, joten vähän veikkailen, että tämäkin Rauhoittava silmänympärysvoide saattaa olla hintava. Siksi epäilen, että vastaavia tuotteita saa halvemmallakin. Tuubi näyttää isolta muihin silmänympärystuotteisiin verrattuna, mutta siinäkin on tavaraa se tavallinen 15ml.

Seuraavaksi korkkaan Avonin silmänympärysvoiteen :) Jännää, sillä en ole ikinä kokeillut mitään Avonin silmänympärystuotetta.


Oletteko kokeilleet tätä tuotetta?

2 kommenttia:

 1. Mulla on käytössä avonin granaatti silmänympärysvoide ja se on ollut hyväää. Laitan vaan voidetta iltaisin. En ollenkaan aamuisin.
  Käytätkö sinä voidetta aamuisin ja iltaisin? Vositko tehdä kesämekostasi kuvasarjan vaikka kirjoitat enemmän mekeistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös kuullut Avonin granaattiomenavoiteista hyvää :) Itsellä kuitenkin Planet Spa -sarjan Greek Seas silmänympärysvoide. Aamuin ja illoin käytän + aamulla lisäksi silmänympärysseerumia alle. Mulla ei taida olla kuin kaksi kesämekkoa, koska en hirveästi panosta vaatteisiin :D Niiden lisäksi käytän farkkuhameita, joita multa löytyy muutama kappale lähes identtisiä. Ehkä saan lisättyä jokusen kuvan jonkun postauksen loppuun, jos se sinua kiinnostaa :)

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)