keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Ruskea kesäni

En tiedä miten tässä aina käy niin, että odottaa kevättä ja kesää suurella riemulla, jotta pääsee käyttämään vapaasti värikkäitä silmämeikkejä ilman, että erottuu hirveästi väkijoukosta, ja kuitenkin päätyy aina yhtä mielikuvituksettomaan ruskeaan ja nudeen.

Hassua, mutta ei tee juuri lainkaan mieli käyttää värejä meikissä.

Olen viime päivät näyttänyt aikalailla tältä.

Tuntuu vain siltä, että pieneen päivetykseen sopii paremmin ruskeat, beiget ja pronssin sävyt, ja valitsen melko usein käyttöön UD:n Naked paletin. Myös aurinkopuuteri on ollut viimeaikoina paras kaverini.


Sen käytössä on vain oltava varovainen, ettei kaula jää kasvoja vaaleammaksi. Olen käyttänyt sellaista komboa, että matampaa aurinkopuuteria kasvojen korkeimpiin kohtiin ja kaulalle, ja kimalteisempaa aurinkopuuteria poskipäille. Näyttää muuten aika hassulta, jos kädet tai jalat ovat kalkkisen valkoiset, mutta kasvot ovat ruskeat :D Siksi myös muuta vartaloa pitää ruskettaa.

Huuletkin ovat jääneet aika meikittä. Aamulla laitan e.l.f.in lip balmia, enkä välttämättä muista lisätä huulille mitään päivän mittaan. Outoa, sillä yleensä minulla on aina jotain huulikiiltoa tai punaa huulilla. Jos kuitenkin haluan meikata huulet, olen käyttänyt jotain nudea kiiltoa tai punaa.

Silmämeikissä käytin:
* UDPP
* NYX Jumbokynä Joghurt
* Isadora Golden Bronze
* L'oreal Golden Beige
* 28 Neutraalipaletti
* Dior Cannage Color Collection
* Urban Decay Naked
* Avon Pencil Play White
* Avon 24k gold pencil Golden Brown
*Avon Total Curl mascara

Kasvoilla:
* Avon Beautiful Hydration sävyttävä kosteusvoide
* Avon Glow irtoaurinkopuuteri
* L'oreal Glam Bronze Trio Blondes
* Nyx Taupe

Jos värit näkyvät jossain, niin kynsissä sitten! Varpaankynnet saavat tällä hetkellä loistaa pinkissä sävyssä :) Lakka on Lumene Natural Coden Pink Punk. Lumene NC:n kynsilakat ovat muuten tosi hyviä ja niissä on kiva leveä sivellin. Pullot saisivat kyllä olla isompia. Inhoan käyttää halpoja kynsilakkoja, joten kiitos tästä lehtitilauskylkiäisestä, sillä muuten en olisi koskaan kokeillut näitä! Tahtoo lisää...

Odottelenkin tässä jo syksyä siltä osin, että iho taas vaalenee ja värit sopivat minulle paremmin!


Mikä on teidän kesävärinne?

2 kommenttia:

  1. Pakko sanoa että ompas nätit kengät!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ovat varmaan vuodelta 2007, sillä en kovin usein ostele uusia kenkiä/vaatteita :D

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)