sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Hamsteri karkasi käsistä

Kuvasin videon, jossa käyn läpi kesäkuun kosmetiikkaostoksia. Videosta tuli aika pitkä (yli 20min), mutta välillä innostuessani kosmetiikasta saatan unohtaa ajantajun. Video oli itseasiassa paljon pidempi, mutta lyhentelin sitä aina kuin mahdollista. Tuntuu erittäin tyhmältä näi jälkikäteen, että olen lätissyt yksinäni yli puoli tuntia ja luulin, että aikaa on kulunut vajaa 10 minuuttia. Heh..

Pisteet sille, joka jaksaa katsoa koko videon :D

Minkälaisia kosmetiikkaostoksia te olette tehneet kesän aikana?

2 kommenttia:

 1. Saako noita kynsilakkoja sokoksesta? Mitä rasvoja ne on bodisopin rasvat ovat mitä sulla oli videolla? Mitä meinaat ruveta tekemään kun valmitut? Lähetkö vielä opiskelemaan? Saako vaatetukesta kuvan mikä sulla oli videolla? Katoin koko videon ja se oli hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä meidän Sokoksella niitä ei ole vielä näkynyt, vaikka kesällä piti tulla myyntiin. Kannattaa katsella, josko ilmestyisivät.

   Ensimmäinen body butter oli mustikka, jota käsittääkseni saa enää vain TBS:n alennusmyynneistä (poistettu kai vakiovalikoimasta?). Ja toinen butteri oli nimeltään Chocomania :)

   En vielä tiedä mitä opiskelujen jälkeen meinaan..

   Siltä päivältä mulla ei ole kokonaista asukuvaa, mutta jos muistan mitkä vaatteet mulla sillon oli niin voin ottaa kuvan :)

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)