perjantai 20. heinäkuuta 2012

Leopardisilmät

Unohdin ihan vallan näyttää teille, millainen juhannusmeikki minulla oli! Juhannus ja sen jälkeiset päivät olivat niin kiireisiä, etten ehtinyt blogia päivittelemään ja tämäkin meikki jäi johonkin arkistojen pohjalle. Vasta eilen vanhoja kuvia selatessani huomasin, että tämähän on jäänyt.

No.. Meikki oli kuitenkin tällainen:

Halusin leopardikuvioiset silmät ja sellaiset sitten tein, koska olin päättänyt niin :D

Hailakka kuva :/
Vaikka ylläoleva kuva on vaaleampi, mitä meikki tosiasiassa oli, niin siitä saa kuitenkin käsityksen, miltä meikki lähietäisyydeltä näytti. Tein ensin ''pohjan'' Naked paletilla (en muista kylläkään enää mitä sävyjä käytin) ja rajauksen ja leopardipilkut piirtelin Maybellinen geelirajausvärillä. Käytin Maybellinen omaa sivellintä tähän, sillä se oli jämäkämpi ja paremman muotoinen epäsymmentristen pilkkujen piirtelyyn, kuin Sigman vastaava.

Vaikka olenkin aina itsekriittinen, niin mielestäni onnistuin aika hyvin, jos verrataan siihen, että en ole koskaan ollut hyvä piirtämään yhtään mitään :D Edellisenä iltana harjoittelin tekemällä käteen muutaman kuvion, mistä oli kyllä hyötyä itse toteutuksessa. Meikki vaatisi mielestäni näyttävät irtoripset, mutta en laittanut niitä, koska lähdin liikkeelle jo aamusta, ja olisin joutunut pitämään niitä kellon ympäri. Silmäni jotenkin väsyvät ripsiin, enkä halunnut epämukavaa loppuiltaa. Kulmakarvat olisi myös voinut meikata tummemmiksi.

Sopiiko leopardikuvio silmämeikkiin?

6 kommenttia:

 1. Aikas cool!! :)
  Itse en ole koskaan kokeillut leopardikuvioita. Vaikka harrastankin jänniä silmämeikkejä, niin en tiedä uskaltaisinko lähteä ulos leopardikuviomeikissä.
  Tosi hienolta kyllä näyttää. Pitää ehkä kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei tuo kyllä ihan arkimeikistä mene, mutta jos tulee vaikka jotain erikoisempia juhlia, niin leopardisilmät on mitä parhain valinta :D

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)