maanantai 9. heinäkuuta 2012

Reissumeikit

Viikonloppureissu meni kaikin puolin mukavasti ja kävimme mm. Suomenlinnassa :) Sää ei ollut paras mahdollinen, mutta loppujen lopuksi ei se paljoa haitannut. Kotikulmilla oli nimittäin vielä huonompi ilma :P

Asetin itselleni tavoitteeksi ottaa meikkejä mukaan vain minimimäärän, koska suurta määrää on turha raahata parin päivän ajaksi mukaan ja tiesin ostavani meikkejä lisää matkalla.

Ja tässä olisi mun matkameikit!

Pärjäsin hyvin sävyttävällä kosteusvoiteella (ei kuvassa), jonka lisäksi otin mukaan Avonin MagiX meikinpohjustusvoiteen, joka tasoitti ihoa vielä kosteusvoiteen jälkeen. Pieniä ihon virheitä varten otin mukaan L'orealin mineraalipeiteaineen, Lumenen Red Neutralizerin, Stagecolorin Under Eye Coverin sekä Lumene Natural Coden mineraalikivipuuterin. Meikkipohjani oli siis kevyt, sillä laitoin peiteainetta vain silmänalusille ja nenän ympärille. Puuteria käytin vain Under Eye Coverin kiinnittämiseen.

Kulmia varten minulla oli mukana Dermosilin kulmakynä (sävy fair) sekä NYXin kynämuotoinen kulmakarvavaha. Kiitos vaan mukavalle lukijallemme, joka kertoi minulle tuon tuotteen olemassaolosta. Olen täysin riippuvainen siitä nykyään :D

Poskia varten otin TBS Lily Colen voidemaisen poskipunan ja jätin suosiolla kaikki kasvojen varjostus- ja korostustuotteet kotiin. Halusin myös pärjätä vain parilla siveltimellä, mikä rajoitti hieman mahdollisesti mukaanotettavia tuotteita.

Silmämeikin tekoon otin UDPPn, TBS:n luomivärinapin (sävy 26) sekä UD:n Walk of Shame luomivärinapin. Kylläpäs nyt lyhentelen paljon. Toivottavasti ei haittaa! Silmien rajaukseen Eliten musta nestemäinen tussirajauskynä ja Avonin halpa mascara.

Huulille e.l.f.in  Mineral Moisturising Lip Tint spf 8 sävy Cherry, e.l.f.in Therapeutic Conditioning Lip Balm sävy Stawberry Crème sekä Dermosilin huulikiilto sävy Classic Rose.

Miten suoriuduin mielestänne tehtävästä ottaa mukaan vain minimimäärä meikkejä? 

Kaikkia tuotteita tuli käytettyä, joten mikään ei tuntunut turhalta mukana. En myöskään jäänyt kaipaamaan muuta kuin tummansävyistä luomiväriä, jolla olisi voinut tehdä varjostusta luomivakoon. Tosin pärjäsin hyvin yksinkertaisemmallakin silmämeikillä ja olisin varmaan hukannut vain hyvää loma-aikaa, jos olisin alkanut väsäämään monisävyisiä silmämeikkejä.

 Omasta mielestäni suoriuduin hyvin, vaikka periaatteessa jotain noistakin olisi voinut jättää pois ilman, että olisin alkanut ahdistua.


2 kommenttia:

  1. Mitä meikkejä ostit matkalta? Mä en ainakan satsaa meikkeihin rahaa. Vaan enemmän käytän rahaa vatteisiin,kenkiin ja laukkuihin. Ja Satakunnassa oli vk-loppuna lämmintä ja paistoi aurinko ja satoi välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitus olisi seuraavaksi tehdä ostospostaus :) Mä en osta vaatteita, kenkiä tai laukkuja. Meikkejä vaan..

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)