torstai 19. heinäkuuta 2012

Hoitava merilevä

Olen aivan ihastunut Helsingin keskustan Lushista ostamaani BB Seaweed tuorekasvonaamioon! Saisimpa sitä lisää...

Tuorekasvonaamio sisältää merilevää, hunajaa sekä aloe veraa ja tuoksuu aika erikoiselta keitokselta. Naamiolla on erittäin pehmentävä vaikutus ja se myös puhdistaa ihoa hellävaraisesti. En pidä hirveästi savinaamiotyyppisistä kasvonaamioista, jotka syväpuhdistavat ihoa, sillä ne kuivattavat kasvoja ikävästi.  Onneksi tämä ei ole sellainen.

Brazened Honey:n verrattuna paljon parempi naamio minun pintakuivalle sekaiholleni. Brazened Honeyn kanssa minulla ilmeni tietynlaista polttavaa tunnetta iholla ja kuivuessaan se tuntui aika ikävältä kasvoilla. (Brazened Honey arvostelun voi muuten lukea täältä.)

BB Seaweedin vaikutusaika on aika lyhyt (5min) eikä tuote ehdi siinä ajassa kuivua iholle kiristäväksi maskiksi. Poispestessä ei myöskään kuori ja pehmentävän vaikutuksen tuntee heti.

Järkyttävä naamiokuva :D
Naamio sisältää jonkin verran kunnon kokoisia merileväpalasia, jotka tuovat lisää hemmottelun tuntua ja mielikuvia naamion valmistuksesta. Huomatkaa tuo mielettömän kokoinen merileväjärkäle poskellani :D Täytyy aina nyppiä nuo hirviöt pois kasvoilta ennen pesua ja heittää roskikseen, koska ne eivät tietystikään huuhdoudu alas viemäristä, ja tämä toimenpide hieman pilaa naamiosta nauttimistani.

En muuten uskaltanut levittää ensimmäisellä kertaa naamiota ylähuulen päälle, koska siitä kohtaa ihoni on välillä vähän herkkä, mutta seuraavat kerrat olen käyttänyt sitä siinäkin sujuvasti.

Jännä juttu tämän naamion kanssa on myös se, että se tuntuu supistavan ihohuokosia ihan silmissä! Minulla on aika isot huokoset T-alueella, mutta naamion käytön ja suihkun jälkeen ne ovat niin pienet, että niitä tuskin edes huomaa. Aivan mahtavaa! En ole edes minkään ihohuokosia supistavan tuotteen käytössä nähnyt mitään vaikutusta ja luulin, että koko asia on täysin mahdotonta. Naamio ei edes lupaa supistaa ihohuokosia, mutta kyllä se vain niin tekee. Vaikutus kestää n. 2-3 päivää, että ihan pysyvää muutosta se ei tee, mutta jonkun aikaa kuitenkin. Jos olisi mahdollista, niin käyttäisin BB Seaweedia aina tärkeitä päiviä varten, mutta harmikseni tuotetta ei saa Lushin verkkokaupasta.

Oletteko kokeilleet BB Seaweedia?

3 kommenttia:

 1. Mulla kaolin-savi tekee tuon saman, välittömän ihohuokosten supistumisreaktion. Ihan perus H&M Face Maskit pystyy siihen ihan hyvin :) Myös itsetehty hunaja-kanelinaamio toimii superhyvin tässä tarkoituksessa, mutta savinaamiosta poiketen vielä pehmentää ihoa ihanasti.

  Haluaisin kovasti tutustua Lushin tuotteisiin, mutta ko. kauppaa tuskin hetkeen tänne Tampereelle saadaan :/ Olen lähinnä ostellut ystävilleni lahjoja sieltä aina käydessäni, itselleni sain vain kuivashampoo- ja suihkujellynäytteet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olekaan koskaan kokeillut H&M:n naamioita, mutta jos ne pystyy samaan niin pitää kokeilla :o On meinaan sen verran edullisia.. Ja jotain itsetehtyä naamiota tekis mieli kokeilla myös, joten pitää alkaa etsiskellä reseptejä netistä :)

   Lähin Lush on täältäkin melkein 300 km päässä, joten en itsekään vielä hirveästi ole päässyt erilaisia tuotteita kokeilemaan. Mutta kun kerran vuodessa pääsee käymään liikkeessä, niin täytyy ottaa ilo irti :D Suihkujellyt ovat muuten tosi hauskoja!

   Poista
 2. Minulla on koivu- merileväkasvosaippua Madaralta ja nyt aikomuksenani olisi tilata Saippuapajasta kuivattua merilevää, josta aon valmistaa kasvovettä;)

  VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)