keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Meikki siskolle

Tykkään meikata siskoani, sillä se tuntuu helpolta, koska meillä on samanlaiset silmät. Omat silmäni ovat kuitenkin mielestäni vaikeammat, koska minulla on ulkonurkissa häiritsevät rypyt, jotka vaikeuttavat rajauksen tekemistä. Sisko toimii myös hyvänä koekaniinina erilaisia meikkejä testaillessa, ja tein hänelle joku ilta tällaisen meikin :)

Oranssi ja kupari toimivat hyvin sinisille silmille. Pirteyttä tähän kesäiseen ja tyttömäiseen lookiin tuo NYXin vaaleanpunainen glitterjauhe :)

Valitsin luomivärisävyt BH Cosmeticsin Cool Matte paletista ja geelirajaus on Maybellinen (nykyään jo hieman kuivahtanut, mutta menettelee silti). Ripsivärinä Max Factor, jonka annoin siskolleni, mutta jonka nimeä en muista (toisessa päässä on hopeinen ripsiväri).

Kiinnitin glitterjauheen värittömällä huulikiillolla, mutta olisin voinut käyttää yhtä hyvin vaikka väritöntä kulmavahaa :) Hyvin pysyy!

Siskollani on paljon pisamia, mikä mielestäni sopii tähän meikkiin :D Jos itse haluaisin pisamia, joutuisin piirtämään niitä kynällä.

Piristättekö koskaan meikkiä glitterillä?

6 kommenttia:

 1. Kivat rajaukset oot tehnyt! Kissamaisen lookin tuo. Ja ihanat ripset sun siskollasi, vautsi miten pitkät :O

  Ps. Mulla on muutamia meikkipostauksia myös, käy katsomassa jos huvittaa:

  http://do-it-now-remember-it-later.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Saatampa käydä vilkaisemassa!

   Poista
 2. eihän siskosi nimi ole silja ? :)

  VastaaPoista
 3. tän postauksen toiseksi viimeisintä kuvaa käyttää facebookissa "cindy malm" profiili.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri kiitos valppaudestasi kuvieni tekijänoikeuksiin! Olen lähettänyt kyseiselle ihmiselle viestiä ja toivon, että hän poistaa kuvan profiilistaan.

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)