tiistai 12. kesäkuuta 2012

Teemaviikko Kauniit ja rohkeat miehet! : Demon in the Dark

Teemaviikko jatkukoon! Lainasin mieheltä suihkukaveriksi Lushin Demon in the Darkin, josta kerron hieman kokemuksiani tässä postauksessa. Demon in the Dark on aika raikas minttu-omena saippua, joka sopii vartalolle sekä käsien pesuun. En löytänyt tätä saippuaa enää Lushin verkkokaupasta, joten ei kai sitä ole poistettu vallan valikoimasta? Tylsää esitellä tuote, jota ei välttämättä voi enää ostaa mistään :( Toivottavasti edes Lushin liikkeistä löytyisi vielä.

Miehen suusta:
'' Tylsän hajuinen saippua, tuoksuu joltain piparkakulta, enkä oikeastaan pidä siitä.''
Kätsy kommentoi:  Tuoksu on kyllä melko erikoinen suihkusaippuaksi. Hajuaistini väitti, että pesen itseni hammastahnalla. Omenan tuoksu on aika mieto.


Miehen suusta:
'' Saippuan levitys ja poispeseminen on mielestäni vaikeaa.''
Kätsy kommentoi: Saippua on melko liukas muihin käyttämiini Lushin saippuoihin verrattuna, mutta suihkukukkasen kanssa ei ollut mitään ongelmia. Kokeile seuraavaksi sitä. Huuhtelussa en huomannut mitään erikoista.


Omenaa :)
Miehen suusta:
'' Saippuan ulkonäkö on tarpeeksi miehekäs, jotta sitä kehtaa käyttää, mutta saippua on jokseenkin oksettava ja näyttää myös oksennukselta.''
 Kätsy kommentoi: Oksennukselta :D Mielestäni Lushin saippuat näyttävät aina niin hauskoilta! Demon in the Dark sopii käytettäväksi sekä miehille, että naisille, mutta Lushin verkkokaupassa se oli lueteltu miesten tuotteisiin, jotta hekin uskaltaisivat kokeilla tätä.


LOPPUTULOS:

 Miehen mielestä saippua ei jätä iholle raikasta tuoksua, joten ei ostaisi uudelleen.

Kätsyn mielestä minttu ei ehkä ole kaikkein paras tuoksu suihkusaippuassa, mutta tosi on, että suihkusaippuan tuoksu ei kauaa iholla viivy, vaikka olisi mikä tuote kyseessä. Hajuvettä uskaltaa käyttää ilman, että tuoksut sekoittuisivat inhottavasti.

Saippuana Demon in the Dark on melko pesevä (kuten Lushin saippuat yleensäkin), mutta väittäisin, että ei niin pesevä, kuin tavallinen suihkugeeli. Koska mies ei tätä halua pahemmin suihkussa käytellä, on Demon in the Dark meillä käytössä käsisaippuana. Tykkään, että kädet tuoksuvat nykyään mintulle :) Miellän mintun aina viilentävään tunteeseen, mutta tässä ei tunnu olevan viilentäviä ainesosia (menthol).

Otatteko mieluummin suihkuun mukaan palasaippuan vai suihkugeelin?

2 kommenttia:

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)