keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Teemaviikko Kauniit ja rohkeat miehet! : Avon Black Suede

Seuraavaksi arvioinnissa varmaan jokaiselle miehelle tärkein, sekä tutuin kosmetiikkatuote: anti-perspirantti deodorantti. Tämä on se tuote, johon miehet yleensä satsaavat naisia enemmän rahaa, mutta nyt nostankin esille normaalista poiketen halvemman yksilön.

Ja kyllä uhrauduin blogia varten testaamaan tätä deodoranttia ihan itsellenikin :D Tuntui hieman oudolta tuoksua yhden päivän verran mieheltä.

Koska myyn Avonin tuotteita, on miehelle päätynyt niitä myös. Kaikista Avonin anti-perspirantti deodoranteista mies on tykännyt tästä Black Suedesta eniten (varmaankin tuoksun vuoksi, sillä tuskin niissä muita eroja on). Myös minä pidän tuoksusta ja siksi uskaltauduinkin kokeilemaan tätä.

Miehen suusta:
'' Tuoksu on oikein hyvä, mutta tämä on perus Avon-laatua eli tuoksu ei kauaa pysy iholla.''
 Kätsy kommentoi: Tuoksu on miellyttävä, eikä onneksi mikään vahva. Minua tuoksun nopea häviäminen ei yhtään haitannut :D Ja mielestäni se on ihan hyväkin asia toisaalta, jos käyttää hajuvettä, niin tuoksut eivät sekoitu.


Miehen suusta:
 '' Ei pidä hikeä, mutta ei ole kyllä mikään muukaan ole pitänyt.''
 Kätsy kommentoi: Tämä on anti-perspirantti deodorantti, joten se estää hikoilua sekä hajoittaa mahdollisen hien hajua. Itse olen tottunut käyttämään ainoastaan deodorantteja, jotka eivät estä hikoilua, joten niihin verrattuna tämä oli kyllä toimiva. Voimakasta hikoilua tuskin estää mikään.


Miehen suusta:
'' Pakkaus on kyllä miehekäs ja vähän synkkä, mutta itse tavaraa se sisältää aika vähän.''
 Kätsy kommentoi: Hinta-laatu -suhde on mielestäni ihan kohdillaan, sillä tuote maksaa n. 3€. Ainoastaan saatavuus on ehkä vähän huono, sillä kaikki eivät tiedä yhtään Avonin kauneuskonsulttia, jolta tuotetta voisi tilata.


Miehen suusta:
 '' Tuotteen tuoksu on muuttunut ajan mittaan aika pahaksi.''
 Kätsy kommentoi: Kaikki kosmetiikkatuotteet pilaantuvat aikanaan, mikäli et käytä niitä loppuun mahdollisimman pian aukaisun jälkeen. Muuttunut tuoksu voi olla merkki pilaantumisesta. Tuotteisiin on merkitty avatun purkin kuva, jonka sisällä on luku, joka kertoo sinulle, montako kuukautta tuote lupaa säilyä hyvänä avaamisen jälkeen. Kaikista Avonin tuotteista löydät myös päivämäärän, jolloin tuote on valmistettu.


LOPPUTULOS:

Mies pitää Avonin anti-perspirantti deodoranttia ihan ok tuotteena, ja voisi ostaa uudelleen.

Kätsy tykkää tuotteesta myös, mutta jättää sen vastaisuudessa pelkästään miehen käyttöä varten.

Käytättekö deodoranttia, anti-perspiranttia vai anti-perspirantti deodoranttia?

2 kommenttia:

  1. Mua käy niin sääliksi sun miestä. Pitää sekin sit vetää tollasiin tuotetestihömpötyksiin. Miehet on miehiä eikä heidän tarvitse tehdä mitään kosmetiikkaarvioita kun muru käskee. For real hei, anna sen olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En pyytänyt miestä testailemaan tuotteita, vaan kysyin häneltä mielipidettä hänen omista tuotteistaan, joita hän itse omasta tahdostaan käyttää päivittäin. Minä itse olin tässä testihenkilö ja testasin miesten tuotteita!

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)