perjantai 15. kesäkuuta 2012

Teemaviikko Kauniit ja rohkeat miehet! : Clinique M lotion

Teemaviikko sen kun jatkuu :) Testailin vähän miehen laivaostoksia ja haluan nostaa esille Cliniquen Skin Supplies for men M lotionin. Kyseessä on siis hintava kosteusvoide, mutta laivalta sai pelkän sarjaankuuluvan silmänympärysvoiteen hinnalla (39,90€) setin, joka sisältää silmänympärysvoiteen lisäksi matkakokoisia tuotteita sekä pienen hajuvesipullon.

Odotukseni olivat korkealla, sillä mielestäni kalliin tuotteen tulee jo tehdäkin jotain.

Miehen suusta:
'' Tuote on kellertävä, juokseva, hajuton ja tahmainen.''
Kätsy kommentoi: Allekirjoitan kaiken paitsi tahmaisuuden. Ei tuote voi olla yhtä aikaa juokseva sekä tahmainen? Taisit vain valita väärän sanan. Hajuttomuus oli kyllä jännä juttu, sillä vaikka hajusteita ei olisikaan lisätty, niin itse tuote aina on jonkin hajuinen.


Miehen suusta:
'' Onko mun naamani vaan niin hikinen, että voide jarruttaa levitettäessä?''
 Kätsy kommentoi: Kosteusvoide levitetään aina puhdistetulle ja kuivatulle iholle, joten tuskin naamasi on hikinen, jos olet juuri pessyt sen. Itse en tuntenut mitään jarrutusta (miksi miesten pitää aina keksiä outoja kuvauksia ja käyttää ihmeellisiä sanoja kosmetiikasta puhuttaessa?!). Ehkä parralla on vaikutusta asiaan.


Miehen suusta:
''En osaa sanoa tehokkuudesta. Imeytyi kyllä nopeasti.''
Kätsy kommentoi: Ihmettelin, että tuote on tarkoitettu kuivalle iholle, sillä se tuntui melko vetiseltä eivätkä kosteustehot tuntuneet missään. Normaalille iholle tämä voisi ehkä käydä.


Miehen suusta:
'' Vaikuttaa apteekkituotteelta.''
Kätsy kommentoi: Hajuttomuus ja lääkeaineelta näyttävä kellertävä aine tuovat kyllä mieleen apteekin. Ei mikään herkullinen tuote, jos vaikka Bulldogeihin vertaa. Ei tunnu kuitenkaan miltään perus markettituotteeltakaan. Omituisen fiiliksen jättävä tuote.


Miehen suusta:
'' Perus mitäänsanomaton pakkaus. En tiedä vielä pidänkö vai en, olen kokeillut vasta muutaman kerran.''
Kätsy kommentoi: Cliniquen pakkaukset ovat kyllä tylsän harmaita. Niissä ei ole käytetty turhaa mielikuvitusta. En itsekään oikein osannut päättää pidinkö tästä vai en. Kosteutustehot tuntuivat alhaisilta omiin kosteusvoiteisiini verrattuna, mutta tämä oli jotenkin erilainen muiden miehille suunnattujen tuotteiden rinnalla (Bulldogit tietysti kilpailevat ihan omassa luokassaan).
LOPPUTULOS:

Mies ei hirveästi piitannut tuotteesta ja käyttää mieluummin muita tuotteita. Ehkä ottaa tämän kätevän minikoon matkalle mukaan.

Kätsy ei ole vakuuttunut täysin ja odotti toisenlaista tuotetta. Kokeilun perusteella hankkisi kyllä jonkun kosteuttavamman tuotteen.

Odotatteko kalliilta kosmetiikkatuotteilta enemmän?

4 kommenttia:

 1. Oletko ostanut noista oransseista kynsilakoista yhden cubuksesta?Kun näytti ihan sieltä ostetulta. Onko sulla tavella ja kesällä eri meikit käytössä?Mä pärjään talvella ja kesällä samoilla meikeillä. Ja mimmoisia mekkoja käytät kesällä? Saisiko niistä kuvia? Käytätkö hameitten kaa legginsejä? Mä käytän kesällä mekkoja ja hemeita ja tunikoita. Ja leginsejä. Mutta en tykkää pitää legginsejä ja shorteija yhdessä.Tykkäätkö farkku legginseistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ostanut, vaikka niitä myydään Cubuksessakin. Omani on Kicksistä :) Samat meikit käytössä kesät talvet, en rusketu, joten en tarvitse tummempaa meikkivoidettakaan. Käytän aika monenlaisia mekkoja, mutta esimerkiksi sellaisia, kuin siinä videolla. Itseasiassa mulla taitaa olla vain 4 mekkoa :D Jos on kylmä ni sitten laitan leggingsit hameen kanssa. En hirveesti pidä farkkuleggingseistä..

   Poista
 2. Tämä on aivan mahtava tämä teemaviikko! Ihan uutta näkökulmaa miesten tuotteisiin.

  Tykkään niin paljon siitä, että ensin on miehen lyhytsanainen ja ytimekäs kommentti ja sitten perässä sinun pidempi analyysisi.

  Minuakin nauratti tuo sana "jarruttaa". Omakin mieheni käyttää välillä ihmeellisiä sanoja kun ei ole niin ne kosteuttavat ja heleyttävät ym. hallussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) On avartanut omaakin näkökulmaa tuo miesten tuotteiden testailu. Ja on ollut hauskaa päästä juttelemaan miehen kanssa kosmetiikasta sillä tavalla, että hänellä on myös jotain sanottavaa aiheesta!

   Mies keksii kyllä ihmeellisiä sanoja, mutta olisin kyllä huolestunut, jos hänellä olisi laajempi kosmetiikkasanavarasto kuin minulla :D

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)