lauantai 9. kesäkuuta 2012

Lily kuka?

Olin siskoni kanssa käymässä kaupungilla ja päätimme poiketa The Body Shopissa, jossa oli kasattu etualalle näytille paljon hauskannäköisiä ja söpöjä uusia meikkejä.

Emme meinanneet saada logosta selvää ja ihmettelimme, että mitä nämä uudet meikit nyt ovat. Ihan selvästihän tuossa Lily Cole lukee, kun asian tietää, mutta minun mielestäni se muistutti liiaksi Lily Lolon fonttia :D Asia ei valjennut minulle edelleenkään, vaikka joka puolella liikettä oli uuden Lumikki ja metsästäjä -elokuvan mainoksia (elokuvan päätähti taitaa olla Lily Cole, vaikka en ole elokuvaan tarkemmin tutustunut). Vasta kotona tajusin, että hei! Sehän on Rimmeliltä tuttu Lily Cole.

Kuva lainattu täältä.
Lily Colesta on siis tullut ensimmäinen The Body Shopin lähettiläs, ja siksi hänen nimellään varustettu meikkikokoelma on tullut määräajaksi myyntiin TBS:n liikkeisiin. Mielestäni ainakin mallin ulkoinen olemus sopii hyvin The Body Shopille :) Kokoelma sisältää aivan ihania meikkituotteita ja rakastuin erityisesti poski- ja huulipuikkoon.

Näyttää mielestäni vähän leppäkertulta :)

Lip & Cheek Domea löytyy kokoelmasta kaksi sävyä 20 Pinch Me Pink (joka minulla on) ja 21 Crazy for Coral. Ihastun aina tällaisiin 2 in 1 tuotteisiin, mutta kokeiltuani petyn melko usein. Tämänkin kanssa kävi lievästi niin.

Swatchista näkyy, että tuotteesta ei löydy paljoakaan pigmenttiä. Olen laittanut tähän n. 3 kerrosta suoraan puikosta, enkä koskenut siihen sormella lainkaan. Sormella levittäessä tuote häviää lähes näkyvistä.


Kokeilin tuotetta ensin huulille. Tulos on täysin näkymätön, mutta tuote tuntui kyllä huulilla kivalta. Huulille tämä on mielestäni kuitenkin turha tuote, sillä se ei tunnu kosteuttavalta (jättää huulille ainoastaan liukkaan kalvon), eikä tee huulille muuta.

Poskilla tämä toimi paremmin, mutta kuvan kuvasta näette, tulos on kovin hentoinen. Levitin tuotetta poskille suoraan puikosta ja aluksi näyttikin kovin lupaavalta, mutta heti kun tasoitin hieman sormilla, väri haalistui todella paljon. Tämä sopisi nuorelle tytölle ensimmäiseksi poskipunaksi, koska tällä ei todellakaan voi saada aikaan mitään övereitä, jos edes hieman tasoittaa sormin. Tosin, jos ei tasoita, niin kyllä tällä aika hauskat omppuposket aikaan saa :)

Tuote oli aika hintava (reilu 9€ kantiskortilla), mutta en täysin pettynyt, vaikka odotinkin toisenlaista tuotetta. Kyllä tämä hyvin kesällä poskipunasta menee, kun haluaa saada mieluummin vähän kuulaampaa jälkeä puuterisen sijaan. Huulille tulen tätä tuskin käyttämään, sillä minulla on siihen tarkoitukseen paljon parempia tuotteita. Hätätapauksessa kyllä.

Mieleni tekisi kokeilla muitakin Lily Cole -tuotteita, mutta taidan toistaiseksi ainakin tyytyä tähän yhteen. Luulen kylläkin, että nämä menevät kuumille kiville The Body Shopissa, joten jos haluatte varmasti saada omat Lily Colenne, niin tehdää se melko pian :) Ainakin oman kotikaupunkini myyjä sanoi, että tuotteita saapui heille todella vähän.

Oletteko kokeilleet Lily Cole -tuotteita?

2 kommenttia:

  1. Vois olla mun tuote, koska en oikein tajua poskipunista mitään, saati osaa käyttää niitä, niin tällä voisi alkaa harjoittelemaan harmittomasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta :) Tässä on sen verran vähän pigmenttiä ja tasoittuu helposti ihon sävyyn, joten todella helppokäyttöinen puna.

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)