maanantai 11. kesäkuuta 2012

Teemaviikko Kauniit ja rohkeat miehet! : Dermosil Man Cleansing Mousse

Vaikka blogimme keskittyykin esittelemään naisille suunnattua kosmetiikkaa, tiedän, että meillä on myös useita mieslukijoita, jotka eivät kehtaa myöntää kurkkivansa tänne aika ajoin. Halusin siksi järjestää myös jotain spesiaalia heitä ajatellen, ja siksi julistan tänään miehille suunnatun teemaviikon alkaneeksi!

Uteliaisuuttani olen testaillut miehille suunnattuja tuotteita ja kysellyt myös miehekkeeltäni hänen kokemuksiaan samoista tuotteisa. Totuus kuitenkin on, että mieheni on niin nirsoa mallia, että suurin piirtein inhoaa kaikkea markettikosmetiikkaa ja haluaa käyttää vain selektiivisiä tuotteita. Miesnäkökulma on näissä asioissa tärkeä, mutta luottakaa ihmeessä siis minunkin mielipiteeseeni :D Ei halpa aina ole huonoa, eikä kallis aina ole hyvää.

Naispuolisille lukijoille tiedoksi, että koitan saada viikon aikana aikaiseksi jotain teillekin (mahdollisesti videon), koska olette ihania, enkä halua jättää teitä huomiotta edes miesviikolla ;)

Mutta aloitetaan. Kasvojen puhdistus on mielestäni kauneudenhoidon lähtökohta (liikunnan, unen ja ravitsemuksen lisäksi tietysti!). Tänään esittelyssä edullinen kasvojenpuhdistusvaahto Dermosililta (6,40€).

Dermosil Man Cleansing Mousse
Miehen suusta:
''Kevyt aine, joka tuntuu olevan tehokas, mutta miehen järjellä ajatellen mikään niin kevyt ei vain voi olla tehokas.''
 Kätsy kommentoi:  Tämä on puhdistusvaahto, joka on siksi koostumukseltaan ilmava ja kevyt. Puhdistusvaahdot ovat yhtä tehokkaita asiassaan, kuin puhdistusgeelitkin, mutta tuntuvat erilaiselta kasvoilla.

Miehen suusta:
 ''Jättää raikkaan fiiliksen, mutta loppujen lopuksi aika olematon tuote, joka tuntuu vedeltä.''
 Kätsy kommentoi:  Puhdistusvaahto puhdistaa kasvot hellävaraisesti ja jättää ihon kimmoisaksi kuivattamatta sitä liikaa. Kuvailemasi raikas fiilis on mielestäni juuri se tunne, kun kasvot eivät kiristä ja huuda kosteusvoidetta heti pesun jälkeen, mikä on tietysti hyvä asia. Tuote ei ole olematon, jos se ei pese natisevan puhtaaksi :)Miehen suusta:
''Pakkaus on kätevä ja näppärä, ja etiketti on miehekäs.''
Kätsy kommentoi: Kuvassa oleva tuote on matkakoko, joka on siksi kätevän pieni (yllä oleva hinta on normaalikokoisen puhdistusvaahdon hinta). Pumppupullot ovat aina näppäriä. Tuote on selvästikin ulkonäöltään tarkoitettu miehelle, joten voit huoletta hankkia tämän tuotteen, jos olet epävarma hankkimaan miesten kosmetiikkaa. Naiset näkevät heti, että miehen tuote on kyseessä, eivätkä ihmettele, miksi sinulla on se kaapissasi :)


LOPPUTULOS:

Miehen mielestä liian kevyt puhdistamaan kasvot kunnolla, joten ei ostaisi uudelleen.

Kätsyn mielestä tuote oli hellävarainen iholle ja puhdisti ihon hyvin (ei tosin kunnolla meikkejä, mutta oletan, että miehillä ei ole sellaisia tarpeita :D). Tuotteen tuoksu oli aika miesmäinen, joten siksi tuskin miellyttäisi naisia (paitsi miehen iholla).Haluaisin nyt kannustaa hiljaisia mieslukijoitamme kommentoimaan. Kommentti on mahdollista jättää anonyymisti ja haluaisin kuulla teidän ajatuksianne ihonhoidosta. Miten hoidatte ihoanne? Hoidatteko lainkaan? Millä tuotteilla? Kuinka usein? Rohkeasti vain! Naislukijoidenkin kommentit ovat tervetulleita aiheeseen liittyen :)

2 kommenttia:

  1. Kyllä miehenä tulee käytettyä naamapuhditus hommeleita ja naamarasvoja.. ps. en o homo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa =) ps. kosmetiikan käytöllä ei ole vaikutusta asiaan.

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)