sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Nimetön, mutta nätti

Sain talvella lahjaksi Lancomen Juicy Tubes -huulikiillton, jota luulin pitkään täysikokoiseksi, koska sisältöä on ainakin 6ml. Ilmeisesti yksilöni on kuitenkin minikoko, mikä selittää sen seikan, että putkilossa ei lue huulikiillon sävyä. En löydä nimeä, enkä myöskään numeroa.

Huulikiilto on mielestäni kuitenkin todella kaunis ja erityisen kimalteleva. Kuuluu suosikkeihini tällä hetkellä. Harmittaa vain, kun joudun säästelemään tuotetta, sillä minulla ei ole aavistustakaan voinko saada sitä mistään lisää. Huulikiilto tuoksuu herkulliselta toffeekarkilta ja on juuri sopivan tahmainen minun makuuni. Kaikessa loistossaan pidän siitä erittäin paljon.

Syy, miksi tein tämän postauksen, on osittain se, jos joku teistä lukijoista sattuisi tietämään mikä sävy on kyseessä, ja myydäänkö sitä mahdollisesti enää. Osittain halusin myös postata siksi, että tämä vain on niin kaunis ja hyvä huulikiilto!

Mitään muita tuntomerkkejä minulla ei ole tuotteesta antaa, kuin kuva sekä fakta, että selvästi toffeekarkilta tämä tuoksuu. Olisin erittäin iloinen, jos jollakin olisi antaa jotain vinkkiä :) Olen koittanut etsiä Lancomen sivuilta, mutta jostain syystä ne eivät toimi minulla, enkä pääse näkemään sisältöä. Harmi.

6 kommenttia:

 1. http://www.lancome-usa.com/Juicy-Tubes/1000398,default,pd.html

  Joku noista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tuolla pari sävyä, jotka olivat melko lähellä, mutta tarkemmin googlailtuani mikään niistä ei taida olla kuitenkaan tuoa samaa :o Mahtaakohan tuo minun olla joku limited edition..

   Poista
  2. Itse olisin ehkä lähtenyt veikkaamaan tätä:
   Touched by Light - Sheer champagne with gold flecks,
   mutta tarkemmin katsottuna ei tosiaan näytä samalta.

   Poista
  3. Tosi lähellä kyllä, mutta aavistuksen vaaleampi sävy. Tosin kuvatkin voi vähän valehdella ja eiköhän tuo ole tarpeeksi lähellä jos vastaava huulikiilto pitää ostaa :)

   Poista
 2. Ihastuin tohon huulikiiltoo,kun kuulin,että siinä on toffeeta. Miten vietät juhannuksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksuu kyllä hyvältä! Välillä saatan juttujen lomassa kertoa, mitä viime päivinä olen puuhaillut, mutta en halua sen tarkemmin kommentoida menojani täällä blogissa.

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)