torstai 14. kesäkuuta 2012

Teemaviikko Kauniit ja rohkeat miehet! : Bulldog Original Face Wash

Teemaviikko jatkuu! Postaus tuli kylläkin jokusen tunnin myöhässä, mutta vietin vapaapäivää eilen ja tein niin kivoja juttuja, etten ehtinyt ajastaa postausta :)

Haluaisin esitellä teille yhden miehekkeeni lempparisarjan tuotteen:

Bulldogin Original Face Washin!

Bulldog sarja sisältää luonnonmukaisin ainein valmistettuja ihonhoitotuotteita, mutta tuotteet eivät kuitenkaan täysin ole luonnonkosmetiikkaa.

Miehen suusta:
'' Hyvä tuoksu ja tuotetta on reilusti.''
 Kätsy kommentoi: Tuote tuoksuu mielestäni vihreältä teeltä, johon on lisätty sitruunaa ja hunajaa. En ihan heti tuoksun perusteella uskoisi miehen tuotteeksi ja itse tuotekin näyttää hunajalta. Kaikki sarjan pakkaukset ovat kyllä reiluja. Hintaa tuotteilla on n.15€, mutta sillä saakin jo paljon tavaraa.


Miehen suusta:
'' Tämä toimii eli se puhdistaa, mutta ei kuivata ihoa.''
 Kätsy kommentoi: Olen kanssasi samaa mieltä, sillä tämä on mainio puhdistustuote. Miinus siitä, että tämä reagoi kasvoveteni kanssa jotenkin oudosti, ja kasvot syttyivät melkein liekkeihin lisätessäni kasvovettä puhdistuksen jälkeen. Tosin en ole tavannut miestä, joka käyttäisi kasvovettä, saati sitten Lumenen naisille tarkoitettua raikastavaa kasvovettä, joten älkää huolestuko.

Miehen paras kamu :)
Miehen suusta:
''Pidän tuotteesta, koska se on valmistettu luonnonmukaisin ainesosin ja siksi tuntuukin turvalliselta käyttää tätä.''
 Kätsy kommentoi: Luonnonkosmetiikkaa sekä tällaista ''melkein, mutta ei ihan luonnonkosmetiikkaa'' kannattaa mielestäni suosia, sillä tuotteen sisältö on vähän puhtaampaa. Tosin tästä voidaan olla montaa mieltä, sillä kaikella kosmetiikan käytöllä on omat vaaransa. Ohjeistankin valitsemaan sellaiset tuotteet, joista juuri Sinun ihosi pitää.


Miehen suusta:
'' Pakkaus on hieno ja logo on hauska.''
 Kätsy kommentoi: Miehiin yleensä vetoaa huumori kosmetiikkatuotteissa, sillä he eivät yleensä ota ihonhoitoa niin vakavasti kuin naiset. Bulldog on mielestäni hyvin onnistunut saamaan aikaiseksi miehekkäät ja hauskat pakkaukset, jotka eivät ole sitä ainaista mustaa.


LOPPUTULOS:

Mies ei muita kosmetiikkamerkkejä enää haluaisi käyttääkään, sillä on niin tykästynyt Bulldogiin. Jos reilunkokoiset pakkaukset joskus loppuvat, aikoo ostaa uudelleen.

Kätsy tykkäsi tuotteesta myös ellei kasvovesi-episodia lasketa. Kehotan kaikkia miehiä kokeilemaan tätä sarjaa edes kerran.


Moniko mies tunnustaa käyttävänsä tai edes kokeilleensa luonnonkosmetiikkatuotteita?

3 kommenttia:

 1. kirjotit josksu tosta elsa hjeronymuksesta olen käynyt kerran ja autto se mutta vielä olis vähän jotai näppyä niin jos menee toisen kerran niin auttaako enemmän ja huomansko eron

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ainakin ensimmäinen kerta vähensi näppyjä huomattavasti ja toinen kerta vei kaikki loputkin pois :)

   Poista
  2. toivottavasti on samanlain :)

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)