lauantai 16. kesäkuuta 2012

Teemaviikko Kauniit ja rohkeat miehet! : L'Orealin kuorintavoide

Unohdin totaalisesti, että minulla ei ole postausta ajastettuna ja teemaviikkoa pitäisi jatkaa tänään! Postaus tulee siksi näin myöhässä (pahoittelut siitä!). Katsoin tuossa äskön Valehtelevien viettelijöiden kahdenkymmenennen jakson tietämättä blogista tuon taivaallista ja sitten välähti, että nyt kirjoittamaan se postaus heti!

Okei, eli seuraava tuote löytyy helposti marketin kosmetiikkahyllyiltä ja on melko edullinen, miksi uskon monen miehen tarttuvan siihen, kun heille tulee tarve alkaa hoitamaan ihoaan (ehkäpä naisystävän takia?). Kun mies alkaa hoitaa ihoaan, hän ostaa oman käsitykseni mukaan kasvojen puhdistusgeelin sekä kosteusvoiteen. Kun hän itse tajuaa (tai kun joku pakottaa hänet tajuamaan), laajentaa mies kahden tuotteen arsenaalinsa kolmanteen tuotteeseen, joka on kasvojen kuorintavoide. Ihoa pitää auttaa uudistumaan ja siksi kuorintavoiteen käyttö kerran viikossa on mielestäni lähes välttämätöntä.

Täytyy kyllä huomauttaa, että yleistän ylemmässä kappaleessa, eikä sitä pidä ottaa liian vakavasti :) Toki monet miehet osaavat itsekin ilman apua huolehtia ihostaan ja löytyy paljon miehiä (omani mukaan luettuna), joilla on enemmän kosmetiikkaa, kuin monella naisella.

Mutta tuotekuva tulee tässä:

L'Oreal Men Expert Wrinkle De-Crease Skin Renovator -kuorintavoide. Ja tietysti, koska heräsin tekemään tätä postausta vasta äsken, ulkoa ei enää tule valoa ja nappasin kuvat pikaisesti pokkarillani. Seliseli, miksi kuvat on huonoja.. Harvoin ne hyviä ovatkaan, sillä olen liian laiska opettelemaan valokuvausta järkkärillä :D

Miehen suusta:
''Surkea tuote, haiseekin pahalta lääkeaineelta ja näyttää, kuin sekaan olisi heitetty jauhettua Panadolia.''
 Kätsy kommentoi: Huh huh, tuote ei taida miellyttää sinua yhtään? Kokeiltuani itse, se ei kyllä miellytä minuakaan.


Miehen suusta:
'' Luultavasti melko tehokas, ainakin siltä tuntuu. Raapii ihoa meinaan paljon. En uskaltaisi käyttää, kuin kerran viikossa, vaikka pakkauksen mukaan voisi käyttää 2-3 kertaa.''
Kätsy kommentoi: Laitettuani purkista vähän kädelle, luulin, että tässä ei olisi rakeita ollenkaan, sillä tuote näytti pehmeältä voiteelta. Kun aloin hieroa tätä kasvoille, pienet rakeet tuntuivat iholla aivan siltä, kuin hiekkapaperilla olisi työstetty kasvoja. Kuorii vähän liiankin rajusti! Levitin kuorintavoiteen kasvoille niin hellävaraisesti kuin pystyin, mutta ei se mukavalta tuntunut.

Yritin tällä kuvalla demonstroida, kuinka mukavalta tuote näyttää, mutta en kyllä enää erehdy hieromaan sitä kasvoille!


Miehen suusta:
'' Pakkaus on melko teini ja ihan markettituotteen näköinen.''
 Kätsy kommentoi: Tuote on kyllä niin monta vuotta lojunut kaapissa, että olet tainnut kuulua kohderyhmään sen ostaessasi :) L'Orealin pakkauksissa on mielestäni ihan hauska tyyli, jos muihin markettituotteisiin vertaa. Miksi kaiken pitää olla aina mustaa tai harmaata?


LOPPUTULOS:

Raati oli yhtä mieltä siitä, että tuote oli liian rankka iholle. Miehillä on yleensä pikkuisen paksumpi iho kuin naisilla, mutta jos mies sanoo, että tuote oli liian raju hänellekin, niin pakkohan sitä on uskoa. Tosin pitää huomauttaa, että en olisi ikinä uskonut miestä, jos en olisi kokeillut itse tuotetta. Olisin vain kuitannut sen sillä, että pitäähän sen kuorinnan tuntua rakeiden takia erilaiselta, kuin kasvojenpesugeelin.

Tästä viisastuneena voin kertoa, että ei kannata jatkaa ihon kuorimista samalla tuotteella, jos kuoriminen sattuu. Kuorimisen ei kuulu tuntua pahalta, vaan mukavalta. Luulempa myös, että iho kärsii enemmän siitä, että kuorit sen liiankin perusteellisesti, kuin jos et kuorisi sitä lainkaan.

Kuuluuko kasvojen kuorinta normaaleihin ihonhoitorutiineihisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)