sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Teemaviikko Kauniit ja rohkeat miehet! : Clinique silmänympärysvoide

Hei taas! Olen melkoinen silmänympärysvoidehullu, sillä ne kiehtovat minua suuresti (pitäisi taas raportoida teille yhdestä, jota olen käyttänyt jo pitkään sekä toisesta, jonka ostin juuri!) ja pitihän minun päästä miehenkin silmänympärysvoidetta testailemaan!

Mies käyttää jo aiemmin mainitsemaani Cliniquen Skin Supplies for men Age defense for eyes -silmänympärysvoidetta ja on kehunut minulle sitä monta kertaa. Haluankin päättää tämän ainakin omasta mielestäni mukavan teemaviikon kertomalla kokemuksemme tästä tuotteesta, joka nousi omaksi ehdottomaksi lempparikseni näistä seitsemästä teemaviikon tuotteesta!

Tämäkin eilisen kiireessä otettu kuva :(

Miehen suusta:
'' Tuntuu laadukkaalta tuotteelta. Pieni määrä levittyy helposti silmänympärysalueelle sekä luomelle.''
Kätsy kommentoi: Annostelin tuotetta hieman liikaa, sillä en ole tottunut näin täyteläisiin voiteisiin! Ihan pikkuruinen määrä riittää molemmille silmille. Ihanan pehmeä voide levittyi niin mukavasti, että tuntui todelliselta hemmottelulta :)Miehen suusta:
'' Imeytyy ja tasoittaa välittömästi silmänympärysihon pienet rypyt.''
Kätsy kommentoi: Voide ei imeytynyt mielestäni mitenkään erityisen hyvin, mutta laitoinkin sitä melko reilusti. Koska kyseessä on anti-age -tuote, sisältää se varmaan reilun määrän silikonia, mikä tasoittaa pieniä ryppyjä. En missään vaiheessa kuitenkaan edes vilkaissut INCI-listaa, sillä hullaannuin tuotteesta ja sen välittömästä vaikutuksesta ulkonäköön :D


Miehen suusta:
 '' Pakkaus on ihan vain neutraali harmaa ja aika asiallinen, joten ei ole noloa omistaa tällaista silmänympärysvoidetta.''
Kätsy kommentoi: Kyllä silmänympärysvoiteet on tehty myös miehille, eikä pelkästään naisille! Hyvä jos asiallinen pakkaus alentaa miehen kynnystä viedä se kassalle.


LOPPUTULOS:

Mies suosittelee lämpimästi silmänympärysvoidetta muille miehille. Hän ei aluksi voinut kuvitella, kuinka niinkin turhalta kuulostava tuote voisi saada vaikutusta aikaan, ja parantaa samalla ulkonäköä. Ostaisi varmasti uudelleen, jos hinta olisi halvempi (39,90€).

Kätsy tykkää myös! Eli kuten jo aiemmin sanoinkin, niin tästä muodostui lempparimiestuotteeni. Varmaan seuraavaksi ostan itsekin jonkun anti-age tuotteen, joka täydentäisi pikkuruiset silmänalusryppyni. Jotta muunlainen arviointi ei jäisi lainkaan pois, niin mielestäni tämä on hyvinkin pehmentävä tuote. Silmänympärysiho ei tunnu raskaalta, vaikka voide täyttääkin rypyt, vaan se imeytyy kyllä huomaamattomaksi ihoon. Täytyy kysyä mieheltä, jos saisin joskus taas lainata hänen silmänympärysvoidettaan :)

Mitä mieltä olitte teemaviikosta? Käyttävätkö miehet silmänympärysvoidetta? Onko joku muu nainen uskaltautunut kokeilemaan miehensä tuotteita?

Laitan tähän loppuun vielä kivan kesäbiisiin JVG:ltä! Karri Koira saa biisit aina kuulostamaan paremmilta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)