perjantai 23. marraskuuta 2012

Talvivaatetusta

Usein tulee kysymyksia liittyen vaatteisiini, joten päätin omistaa kyselijöille ihan oman postauksen. Blogi ei ole silti muuttumassa ''muotiblogiksi'', koska en tajua vaatteista mitään ja käytän rahani mieluummin kosmetiikkaan.

Tänä talvena tein sen ja hankin uuden talvitakin. Olen kitkutellut samalla takinrääsyllä lukioajoista asti ja kukkaroni nyörien oli pakko aueta nähdessäni Vilassa kaikki vaatteet opiskeljakortilla -15%. Otin vielä viimeiset hyödyt irti ammattikorkeakoulun opiskelijakortista :)

 Parkatakki lähti Vilasta mukaan vajaalla kuudellakympillä. Takin hupussa on karvareunus, josta en oikeastaan pidä, mutta sen saa onneksi halutessa pois. Yhdistin takkiin harmaan tuubikaulaliinan (Ginasta muistaakseni 7,90€) sekä harmaan tupsupipon (Pieces 9,90€).

Kukkaselliset farkut ostin kauneusmessujen aikana Zarasta (39,90€) ja ne piristävät kivasti ilmettä. Saapikkaat ovat jo pari vuotta vanhat, mutta käytän niitä edelleen siitä huolimatta, että ostin uudet ja nätimmät Sokokselta (muttakun mä niin tykkään noista vanhoista silti!).

Normaalisti takista roikkuu vielä Fingerporin kissaheijastin, koska tykkään pukeutua mustaan, mutta se vaan on niin äärimmäisen vaarallista pimeinä aikoina.


Lopuksi vielä: Onni on oma kissa ja lämpimät sukat! Pörrösukat ostettu Ginasta kahden kappaleen paketissa (7,90€).

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen takki ja koko kokonaisuus. Kuinka usein tulet Hesasta käymässä kotikulmillasi? Pidätkö valmistuaisjuhlat?

  VastaaPoista
 2. Tuo sun kissa näyttää AIVAN samalta ku meidän tyttökissa! Säikähin ihan ku katoin että miten se tuolla on. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Meiän Rontti on vähän pullea poika, mutta niin kiltti kisuli <3

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)