tiistai 20. marraskuuta 2012

Leppäkertun pilkkuja

Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin Sonia piti syyskuun aikana kilpailun, jossa piti tehdä Marc Jacobsin uudesta Dot-tuoksusta inspiroituneena meikki tai kynnet. Palkintona ko. tuoksu. Osalllistuin kisaan, sillä pidän tuoksua kiinnostavana, vaikka tuntuihan se oudolta tehdä hajuvesi-inspiroitunut meikki :D Onneksi Marc Jacobsin tuoksujen pullot ovat aina erilaisia ja niin omaperäisiä, että ne herättävät mielikuvituksen.

 Tämmöisen meikin sitten kehittelin ja käytin ensimmäistä kertaa elämässäni punaista luomiväriä :D Mielikuvitukseni alkoi hieman leikkisäksi työtä tehdessä ja meikki kelpaisi varmasti myös sirkukseen ;)

Älkää muuten välittäkö tuosta blurrista. Kuva on minulla facebookissa ja siksi poistin siitä ylimääräiset häiriötekijät. Olisi ollut mukavampi rajata kuva siten, että lappu olisi jäänyt kokonaan pois, mutta kuvasta olisi tullut oudon muotoinen.


Tässä vielä kokokasvokuva, jotta kokonaisuuden hahmottaa paremmin. Pilkkuja on oltava tottakai, koska tuoksu on nimeltään Dot. Silmien muodolla jäljittelin kukkasen terälehtiä, Dotin ollessa kukkaistuoksu. Halusin myös koittaa trendiä, jossa alaluomeen piirretään huomiopiste ja se sopi mielestäni hyvin pilkkuteemaan. Värit olisivat saaneet olla enemmän punaiset, sillä ne menevät mielestäni liikaa oranssin puolelle, mutta ei se loppujen lopuksi haittaa. Kokeilin muuten myös kulmakarvojen peittoa tässä meikissä, eikä se ollut niin helppoa! :)

Artisti työssään :D heko heko.. Mies ottaa minusta joskus tällaisia hassuja kuvia.

Luomiväreinä meikissä käytin Coastal Scentsin Radiant palettia, joka on muuten nyt Pretty.fi:ssä huikeaan hintaan (vain 14,90€!). En saa mainostamisesta mitään, mutta kunhan satuin huomaamaan hyvän tarjouksen tarkastaessani, että kirjoitin paletin nimen oikein. Coastal Scentsin Hot Potsit ovat tosi hyviä luomivärejä, joten suosittelen kyllä!

Silmämeikin pohjustajana käytin NYXin eyeshadow primeria sävyssä white. Mustat pilkut ynnä muut Maybellinen geelirajaus. Ripset Konadilta. Huulikiillosta ei muistikuvaa.

Kuinkas monelta tuo Dot jo löytyy? Siinäpä olisi hyvä joululahjatoive ainakin meikäläiselle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)