torstai 29. marraskuuta 2012

Rastakynnet

Kynsilakkausta pitkästä aikaa! Blogissa on nähty minun itseni lakkaamat kynnet viimeksi kolme kuukautta sitten :) Mikään kynsitaituri en tunnetustikaan ole ja suosin paljon yksivärisiä lakkauksia välillä kuorrutettuna glitterillä tai crackle-lakalla. Viime aikoina olen kuitenkin halunnut väkertää kynsiin vähän jotain pientä (näkisittepä kynteni nyt, mutta heh hee en kyllä näytä :D).

Viime viikonlopun afrikkalaisiin pikkujouluihin halusin tuoda väriä kynsillä, koska Egyptistä tuotu tunikani oli musta. Tarkoitus oli alun perin tehdä silmämeikki, jossa toistuvat nuo samat sävyt, mutta päädyin kuitenkin vähän hillitympään kultaiseen ja kupariin.

En ole varmaan koskaan tehnyt tuollaista lakkausta, jossa olen vaihdellut väriä eri kynsiin. Piristävää, vaikka en kyllä käyttäisi tuota väriyhdistelmää kuin afrikkalaisissa juhlissa. Nimettömät olivat tässä lakkauksessa huomiokynnet, joihin käytin tietysti kaikkia värejä. Naureskeltiin porukassa, että liikennevalojen värithän ne siinä :D Näillä kynsillä olisi helppo näytellä kauemmaskin käsimerkkejä, kun peukalo on vihreä, etusormi keltainen ja keskisormi punainen. Joo, huonoa huumoria, mutta miten satuinkaan valitsemaan värit juuri noihin sormiin ;)

Lakkoina toimivat O.P.I:n Dont Mess With OPI, Avonin Sunshine ja Mavalan Madrid. En muistanutkaan, kuinka ihana sävy Madrid on, joten pitää käyttää sitä useammin. Sunshine on melkoinen oksennus, joka ei kuulu suosikkeihini ja Dont Mess With OPI:ta käytin tässä lakkauksessa ensimmäistä kertaa. Tykästyin myös siihen ja suunnittelin, että se pääsisi taas pian kynsille. Nyt minulla on kyllä menossa pastellikausi ja erityisesti cremelakat viehättävät.

Arvatkaa muuten mitä: 212/210 op tänään suoritettu ja meikäläinen on siis todistusta vaille valmis sosionomi (AMK)! Ihan mahtavaa saada vihdoin itselle ammatti :) Pääsen vielä aloittelemaan hetkeksi uraani sosionomin työssä ennen kuin Helsinki kutsuu..

5 kommenttia:

 1. Onnea paljon ammatista. Mihin pääsit töihin? Meinaatko juhlistaa vk-loppuna valmistumista jotenkin?

  VastaaPoista
 2. Onneks olkoo töitten johdosta! Onnistuuko meen tapaaminen viel maanantaina sovitusti? : D

  Ja p.s. mul on kynnet täl hetkel kans samoissa sävyissä, mut vaan pastelli versioina!! XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Tottahan toki onnistuu, varasin sulle kalenterista koko päivän :DD

   Jes! Pitäis hei munkin koittaa tehä pastelliversio tosta :O

   Poista
  2. Jeejee! Mulkaan ei oo sillo kiirettä mihinkää. Ihanaa nähdä vielä ennenkun karkaat sinne meikkikouluun :D

   Kannattaa! Pastellisävyt on ihanan karkkisia :)

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)