lauantai 17. marraskuuta 2012

Älä nypi nyt, anna niiden olla nyt

Kauhean vaikeaa näin pitkän tauon jälkeen aloittaa kirjoittaminen oikeasti. En oikein tiedä mistä aloittaisi ja mistä en ole vielä kertonut teille. Enhän vielä näyttänyt teille, miten Sally Hansenin Salon Effects kynsitarrojen kanssa kävi?

Hankin kynsitarrat siis viikon Portugalin matkaa varten, koska en halunnut ottaa kynsilakkoja mukaan matkalle, enkä olisi oikeastaan edes ehtinyt lakkailla lomalla kynsiä. Pidän yleensä samoja lakkauksia 2-3 päivää, enkä olisi kestänyt olla lohkeilevilla lakkauksilla yli puolet loma-ajasta. Salon Effects kynsitarrat vaikuttivatkin ratkaisevan tämän ongelman, sillä monet sanoivat niiden pysyvän siistinä viikon.

Koin, että kynsitarrojen laitto oli täyttä tuskaa ja kokemukseni niiden laitosta pääset lukemaan täältä. Voin kuitenkin ilokseni kertoa, että kaikki se valutettu hiki oli sen arvoista!

Älkää välittäkö väreistä.
Tarrat pysyivät kynsillä aivan mahdottoman hyvin! Seitsemäntenä päivänä oikean käden etusormesta (jota varmaan käytän sormista eniten, koska olen oikeakätinen) lähti aika iso palanen tarraa irti, mutta muuten tarrat pysyivät siistinä, jos pientä kulumaa kärjissä ei lasketa. Ei olisi mikään kynsilakka pystynyt samaan.

Aion ilman muuta laittaa tällaiset tarrat joka reissulle, jos nyt ylipäätään olen pitkään aikaan lähdössä mihinkään :D Matkustaminen on niin kallista ja päätin sijoittaa rahani jo maskeerauskouluun. Mutta jos te olette lähdössä reissuun, niin voin suositella kynsitarroja lämpimästi.

Minulle ei koskaan tule kiusausta nyppiä kynsilakkoja irti, jos näen pientä kulumaa niissä, mutta tuon tarran lähdettyä etusormesta minulle iski aivan hillitön himo alkaa nyppiä tarroja irti! Yritin viimeiseen saakka olla välittämättä kulumasta, mutta en voinut vastustaa kiusausta ja aloin nyppiä tarroja irti. Se oli kyllä virhe, sillä etenkin peukaloissani on vielä selvät jäljet nyppimisestä, vaikka matkasta on jo kuukausi! Kynnet kärsivät hirmuisesti sellaisesta synnistä, joten älkää tehkö perässä ja minäkin yritän jatkossa säästää kynsiäni.

Tuntuu muuten hassulta katsoa tuota kuvaa, sillä minulla oli tuolloin töiden takia niin lyhyet kynnet, mutta nyt olen kasvatellut niitä jo aika pitkiksi! Katsotaan, miten ne selviävät tänä iltana hohtokeilailusta, mutta otan viilan varmuuden vuoksi mukaan, jos vahinko sattuu :D Mitäs te olette aikoneet tehdä syksyisenä lauantai-iltana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)