keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Hiukset kiiltää, ympäristö kiittää

Hankin jo aikoja sitten The Body Shopista kokeilua varten Rainforest Moisture Conditionerin. Puteli seisoi hyllyllä odottaen vuoroaan useamman kuukauden, mutta nyt se on päässyt onnellisesti tyhjentyneiden tuotteiden taivaaseen (ja hyvä niin!).

Nappasin lähinnä tämän Moisture version siksi, että hiukseni ovat aika kuivat ja kaipaavat kunnon kosteutusta. Erityisesti minua kiinnosti tuotteen silikoonittomuus, parabeenittomuus sekä väriaineettomuus. Varsinkinkin kesällä mökkeillessä, kun pesuaineet eivät mene viemäreistä alas, kannattaa luonto ottaa myös huomioon.

''Täyteläinen hoitoaine kosteuttaa ja silottaa hiuksia tekemättä niistä raskaita. Estää kosteuden haihtumista ja tekee hiuksista sileät ja kiiltävät. Sopii kuiville ja vaurioituneille hiuksille.''

 Jäin kaipaamaan luvattua täyteläisyyttä. Missä se oikein oli? Tuotetta sai laittaa hiuksiin ihan reilummalla kädellä ja edelleen tuntui siltä, että olisi voinut laittaa enemmänkin. Olen aikaisemminkin kokeillut silikoonittomia hoitoaineita, mutta tämä oli kyllä hoitotehoiltaan pettymys. Puteli maksaa miltein 12€, joten kyllä sillä rahalla odottaisi jo vähän jotain.

Syytän silikoonittomuutta myös siitä, että tätä käyttäessä hiukset olivat suihkun jälkeen yksi takkuinen harakanpesä. Tulevaan selvitysprosessiin piti suurin piirtein henkisesti varautua jo ennen suihkua. En tykkää :( Yleensä The Body Shopin tuotteet ovat mukavia käyttää ja etenkin suihkugeelit sekä vartalovoiteet ovat varsinaisia nautintoja. Rainforest Moisture oli kaukana nautinnosta, vaikka pidin sen miedosta tuoksusta.

400 ml pullo kesti useamman kuukauden ja oli hyvin epäkätevä käyttää. Kun pullosta oli tyhjentynyt n. 1/3, piti sitä säilyttää ylösalaisin, jotta seuraavallakin kerralla saisi jotain ulos. Täytyy kyllä sanoa, että en muutenkaan pidä TBS:n pulloista, sillä niissä on kaikissa tämä sama ongelma, jos tuote on vähänkään kermaista.

En suosittele kyllä pistämään rahoja tähän tuotteeseen. Ei ole sen arvoinen, vaikka luonnon kannalta parempi vaihtoehto ehkä olisikin. Herbinan biohajoavat tuotteet ovat paljon parempia. Toisaalta tämä ei välttämättä sopinut vain minun hiuksilleni ja saattaa tehdä ihmeitä jonkun toisen päässä. Oletteko kokeilleet tätä? Mitä mieltä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)