sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Portugal vlog päivä 2

Sain vihdoin tuon matkavlogini toimimaan, joten tässä olisi siis ensimmäinen video. Ja tosiaan päivä ykköstä ei ole, koska en kuvannut mitään ensimmäisenä päivänä, jos joku ihmettelee nimivalintaa. Portugalivideot eivät suoranaisesti liity kosmetiikkaan, mutta kosmetiikkajuttujakin vilahtelee siellä välissä. Katsokoon ken kiinnostui silti :)

(Blogi pysyy kaikesta huolimatta edelleen kosmetiikka-aiheisena blogina.)
5 kommenttia:

 1. Kivaa että tulit takas. Mikä ihana pinkki paita sulla oli tossa kotona kuvaamassasi videossa päällä? Meinaatko viettää pikkujouluja? Mulla ei ole pikkujouluja tiedossa. Mutta joulua odotan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Monkista ostettu noin vuosi sitten. Ehkä yhdet pikkujoulujuhlat tulee tässä vietettyä, mutta en ihan varmaksi osaa sanoa.

   Poista
 2. Järjestätkö itse pikkujoulut? Kuinka usein vierailet kotikulmilla? Kun aloitat opiskelut Hesassa. Pidätkö joulukuussa valmistuais juhlat? Ihanaa kun palasit blogisi pariin oli sua jo ikävä.t

  VastaaPoista
 3. Hei osaisitkos antaa mitään kosmetiikkatärppejä tuonne portugalin alueelle ? :) sinne ois itellänikin suunta (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eteläisessä Portugalissa Algarven alueella on ostoskeskus nimeltään Algarve Shopping, josta löytyy mm. Sephora. Algarve Shopping on yksi Portugalin suurimmista ostoskeskuksista ja siellä kannattaa shoppailumielessä käydä. Farosta löytyy myös Mac-piste, jos ko. tuotemerkki kiinnostaa :)

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)