tiistai 27. marraskuuta 2012

Kullanhohtoa hohtokeilauksessa

En ole ollut hohtokeilaamassa varmaankaan sitten lukion, joten lähdin mielelläni mukaan, kun ystäväni Jane ehdotti, että menisimme hohtokeilaamaan ja ottaisimme miehet myös mukaan. Iltaa varten täytyi tietysti kehitellä joku tilaisuuteen sopiva meikki ja turvauduin aina toimivaan Urban Decayn Naked palettiin.

 Käytin liikkuvalla luomella enimmäkseen kultaista Half Bakedia ja tummensin ulkonurkkaa Darkhorsella ja hieman myös tummalla Creepillä. Luomivakoon käytin jotain randomia ruskeaa toisesta paletista. Kulmaluulla ihanainen Virgin. Rajaus on tehty e.l.f.in creme eyelinerilla (sävy Coffee) ja ripsivärinä Lumenen Sensitive Touch. Sisäkajalina toimii uskollisesti Lancomen kynäkajal.

Inhoan tällaisia illalla otettuja kuvia, koska valaistus on huono. Eipä ole kyllä muutenkaan ollut hurraamista päivänvalossakaan viime aikoina :) Ja jos joku ihmettelee noita valorinkuloita silmissä, niin meikkipeilissäni on valot päällä.

En tiedä mikä Naked kausi minulle on yhtäkkiä tullut, mutta olen käyttänyt sitä useasti kotiinmuuton jälkeen. En jostain syystä tällä hetkellä riemastu kovin värikkäistä meikeistä, eikä lempparini sininenkään ole meikeissä näkynyt. Yhtenä päivänä tein vihreän meikin, mutta otin sen pois, koska näytin mielestäni menninkäiseltä. Se päivä ei kylläkään mennyt muutenkaan ihan putkeen, koska tein meikkejä yhteensä neljä ennen kuin olin ''tyytyväinen'' :D Meikeissä ei ollut mitään vikaa, mutta ei ihmistä voi pakottaa olemaan värikäs, jos ei tunnu siltä.

Pyysin äitiäni tekemään minulle Nälkäpelistä inspiroituneen lettikampauksen hohtokeilausta varten. Täytyy kyllä sanoa, että on se äiti vaan niin kätevä käsistään <3 En itse pystyisi tekemään tällaista itselleni, enkä tiedä pystyisinkö muillekaan. Ja joo, mulla ei ole vihreät eikä keltaiset hiukset, vaan se on tuo kämänen valaistus.

Sain muuten Janelta kokeiluun Diorin eye designer paletin, koska hänestä tuntui, että luomivärit eivät ole yhtä pigmenttisiä, kuin Dior luomivärien kuuluisi olla. Testasin palettia viime viikon aikana ja palataan siihen erillisen postauksen muodossa!

7 kommenttia:

 1. Tuo lettikampaus on kyllä todella kaunis! Kun itselläkin olisi tukka johon tuollaisen voisi toteuttaa, mutta pituutta uupuu ja paksuutta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kampaus toimii hyvin myös vähän ohuemmassa tukassa eli kokeilemaan vain, jos oot aikeissa kasvattaa hiuksia :)

   Poista
 2. Ihana kampaus ja sopii sulle hyvin. Onko vk-loppuna pikkujouluja tiedossa? Olet muutenkin todella kaunis nainen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sulle :) Ei ole lähimain pikkujouluja vielä ainakaan tiedossa..

   Poista
 3. Okei. Onko sitten jotain muita ihania suunitelmia vk-lopuksi? Mä taidan lähteä ostelemaan joululahjoja. Ja odotan avonin pakettia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä oikeastaan, otan ihan rennosti vaan :) Sun suunnitelmat sen sijaan kuulostavat hyvältä!

   Poista
 4. Oletko sinä jo ostanut joululahjoja?

  VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)