torstai 22. marraskuuta 2012

Muistellaan vielä vähän exiä...

Salkkareiden jaksojen nimet ovat olleet viime aikoina mielestäni aika hauskoja, vaikka en kyllä sarjaa seuraakaan. On tullut noita nimiä vain sattumalta jostain nähtyä. Tälläkin viikolla Seppo uskaltautui ''käymään vieraissa'' :) Muistellaan nyt sitten täällä blogin puolella vaikka exiä. Olin unohtanut heidät jo, mutta löysin heistä kuvia koneeltani ja aloin miettiä yhteistä aikaamme.

The Body Shopin porkkanakosteusvoide oli sellainen peruskaveri, ei mitään suurempaa juttua tullut. Nappasin sen mukaani jostain alesta, kun myyjä sitä suositteli. Toimi hyvin sekä päivävoiteena, että myöskin yövoiteena, sillä koostumus oli kermaisen paksua, mutta hyvin imeytyvää. Tuoksu ei ollut mitä parhain, mutta kuitenkin niin mieto, ettei se haitannutkaan. En tiedä miten tässä tuotteessa on hyödynnetty porkkanaa.

Kasvovoide oli minulla jonkun aikaa käytössä, kun olimme evakossa, mutta sen loppumisesta on jo aikaa. Pidin sitä hyvänä pienen purkkinsa vuoksi, koska yritin pärjätä mahdollisimman vähällä kosmetiikkamäärällä evakon aikana. Normaaliolosuhteissa olisin käyttänyt tätä vain päivävoiteena, mutta Diorin Hydra Life, jota käytän yövoiteena, on niin järkyttävän kokoinen ja painava lasipurkki, että se sai jäädä kotiin odottelemaan paluutani. Porkkanakasvovoiteen loputtua minun oli kuitenkin haettava Diorin voide käyttöön, koska varastoni olivat käyneet vähiin ja se oli ainoa sillä hetkellä omistamani sopiva kosteusvoide. Tällä hetkellä minulla on käytössä päivävoiteena Dr. Hauschkan Melissavoide sekä yövoiteena Diorin Hydra Life (= luottokaksikko!).

Avonin Planet Spa -sarjan Greek Seas soothing eye treatment ei ihan saanut minua kuumaksi, ja on myöskin lentänyt roskiin jo aikoja sitten. En jäänyt kaipaamaan tuotetta, koska sen kosteustehot eivät riittäneet omiin tarpeisiini. Meinasin välillä jopa repiä pelihousuni tämän kanssa, koska kosteustehot olivat vain niin surkeat. Tuntui luksukselta ottaa tämän jälkeen käyttöön Diorin Hydra Life silmänympärysvoide, sillä se oli pehmeän kermaista ja hyvin kosteuttava tuote.

Greek Seas -silmänympärysgeeli oli kuitenkin edullinen silmänympärysvoide, joten eipä sen kokeilussa mennyt hirveästi rahaa hukkaan. En kyllä suosittele, sillä mielestäni aivan huuhaa tuote.

Klikkaa isommaksi!
Ainoa miellyttävä asia tuotteessa oli sen kauneus! Geeli heijasteli kauniisti vaaleanpunaista värisävyä, joka oli mielestäni mahtavaa. Harva tuote on itsessään ilo silmälle :) Tämä ominaisuus kyllä piristi tuotetta. Jos kosteutustehot olisivat vain olleet paremmat, niin tuotteen kokonaisuus olisi ollut kohdillaan.

Mitenkäs teillä, onko lähiaikoina alkanut uusia suhteita? Mulla Diorin Hydra Life silmänympärysvoidekin on jo lentänyt roskiin ja olen hieronut tuttavuutta taas uuden silmänympärysvoiteen kanssa. Heheh, friikki näitten silmänympärysvoiteiden kanssa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)