perjantai 30. marraskuuta 2012

Pin up

Olen koko päivän ladannut Youtubeen videota, mutta se on niin pitkä, että kestää ja kestää.. Luovutin, koska havahduin siihen mitä kello on ja aloin näpytellä teille tämän päivän postausta, jotta ette jää ilman. Videokin tässä samalla latautuu, joten pääsette näkemään sen huomenna.

Minulla on tässä paljon keskeneräisiä työläitä postauksia, joita en nyt jaksa tähän aikaan enää jatkaa, joten tämä nyt on tällainen lyhyt ja helppo. Sen verran voin kuitenkin paljastaa, että ainakin minulle itselleni mieluinen teemaviikko on tekeillä ja saan sen valmiiksi joulukuun alkupuolella!

Tämä meikkikuva kuuluu osaksi portfoliotani. Tein kummitädilleni pin up tyylisen meikin, johon kuuluu tietysti mustat kissamaiset rajaukset sekä punaiset huulet. Käytin uskoliasta Maybellinen geelirajaustani sekä We Care Iconin huulipunaa sävyssä 24. Luomille tein myös kevyet ruskeat varjostukset käyttäen 28 neutraalipalettia. Kiharsin hiukset vielä suoristusraudalla tötteröksi pään päälle, koska halusin hieman hassuttelevan lookin eikä mitään täti-lookia ;) Pidän kokonaisuudesta hyvin paljon, vaikka valo syökin paljon väriä.

ps. Tänne on satanut pikkuisen lunta maahan! Ehkä yöllä tulee lisää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)