tiistai 2. huhtikuuta 2013

Kyllä mä niitä oikeasti käytänkin!

Kuulen usein, että omistan liikaa kynsilakkoja ja vähempikin riittäisi. Välillä määrä ahdistaa minua itseänikin ja olenkin ehdottoman tiukassa kynsilakkojen ostokiellossa. Minulle kävi tässä joku päivä repsahdus ja menin hankkimaan yhden uuden kynsilakan, koska se vaan oli niin nätti. Kotona huomasin, että minulla oli jo ennestään tismalleen sama lakka käyttämättömänä. Siinä vaiheessa potkaisin itseäni kuvainnollisesti takamukselle ja päätin olla jatkossa huolellisempi. Tykkään siitä, että pakistani löytyy paljon erilaisia sävyjä eri vivahteilla, mutta tismalleen sama lakka tuplana, joka ei ole edes mikään keräilyharvinaisuus tai muuten erikoinen? Nou nou.. Katsotaan sitten kun se sata lukijaa täyttyy joskus bloggerin kautta, että mitä pistän teille arvonnassa jakoon. Kynsilakkoja ainakin luvassa :D (Käyttämättömänä tietenkin)

Olen mestari tekosyiden keksijä, mitä kosmetiikan ja meikkien ostamiseen tulee, ja taas minulla olisi yksi hyvä syy painella lakkaostoksille:

Tyhjä pullo again! Kyllä mä niitä oikeasti käytänkin! Sisimmässäni suorastaan polttaa lähteä kaupoille hakemaan käytetylle lakalle seuraajaa. Varsinkin, kun näin MaaLilla-blogissa ihanan Essien lakan, joka on tismalleen saman sävyinen loppuneen Mavalan Madridin kanssa. Kukkaroni nyörit pysyvät kuitenkin ehdottoman kiinni tyhmyyteni takia ja nyt on pärjättävä ilman puhtaan punaista lakkaa (tai ehkä kannattaisi tutkia pakki läpikotaisin, eihän sitä koskaan tiedä, vaikka sieltä löytyisi tismalleen samanlainen.....).

Madrid on yksi kauneimpia kynsilakkasävyjä, joita tiedän. Jos saisin valita vain yhden sävyn, jota käyttäisin kynsilläni koko loppuelämäni, niin se olisi tämä. Raapiessani viimeisiä hiluja pullosta, ei lakkauksesta tullut kovinkaan nätti tai tasainen ja pari kolme viimeistä sormea meinasivat jäädä ilman lakkaa. Sain kuitenkin jonkun epämääräisen lakkakerroksen pikkurilliinkin, mutta toisesta kerroksesta lakkaa ei voinut edes haaveilla. Siksi tulos jäi vähän läpikuultavaksi ja yritin pelastaa röpelöistä pintaa e.l.f.in Golden Goddesilla. Pelastus toimi, eikä tuosta kuvasta juurikaan huomaa kuinka hirveiltä kynnet näyttivät ennen glitterlakkaa. En laittanut päällyslakkaa, joten kohta kaunis Madrid on enää muisto vain.

Ja tänään aloitin uuden lakkaprojektin, kun bongasin jälleen potentiaalisen ehdokkaan :D Hiljaa hyvä tulee, kunhan nyt en vahingossakaan enää lankea..

6 kommenttia:

 1. Madrid on kyllä ihana, pari pullollista on tullut tyhjennettyä. Mavalan lakat ovat siitäkin kivoja, että ne saa kulumaan loppuun ennen kuin menevät pilalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sä oot tyhjentänyt jo pari pulloa :) Tää on kyllä semmonen lakka, minkä ihan hyvin voisi ostaa uudelleen! Oon kuitenkin niin kokeilunhaluinen, että haluan saman sävyn eri merkiltä. Saa nähdä, milloin saan ensimmäisen OPI:n lakan tyhjennettyä, siinä on jo vähän hommaa :D

   Poista
 2. Mäkin tykkään Mavalan lakoista, kun tyhjenevät niin nopeasti! Harmi vain, että pari suosikkisävyä on juuri siltä lakalta.

  Ajattelin itse hankkia The Punaiseksi Cremeksi OPIn Big Apple Redin. Vastaisikohan se tuota Madridia yhtään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaks vuotta tohon meni :D Mut onhan ne pieniä pulloja.. Googlasin kuvan Big Apple Redistä ja sekin olis niin täydellinen vaihtoehto! Kuuluuko se johonkin menneeseen collectioniin, että pitää netistä tilata vai onko se sellanen lakka, jota on aina myynnissä OPI:n ständissä?

   Poista
 3. Meikkis ei todellakaan tiedä kynsilakoista juuri mitään, mutta Essie kestää kynsillä ihan älyttömän pitkään. Alus- ja päällyslakan kanssa se punainen Essie kestää kevyesti viikon siistinä. :) Mavalatkin ovat kyllä hyviä! Varsinkin pikakuivattaja rules.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minute Quick-finis on parasta mitä tiedän! Ilman sitä ei voi elää.. Aika hyvin nämä on kyllä pysynyt ilman sitäkin, pari päivää ollut ja vain pieni lohkeama toisessa etusormessa.

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)