sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

100+ seuraajaa meikkikilpailu

Jee! Teitä on vihdoin jo yli 100 ja Youtuben puolella 79. On niin kivaa, että niin moni ihminen on kiinnostunut seuraamaan mun juttuja kosmetiikasta :) Päätin perus arvonnan sijaan järjestää blogin ensimmäisen meikkikilpailun. Vähään aikaan ei ole ollut yhtään meikkikilpailua seuraamissani blogeissa, mutta niitä saisi minun puolestani olla enemmän. On aina kiva inspiroitua annetuista aiheista ja kehitellä jokin niihin sopiva meikki. Tai ainakin katsoa muiden upeita töitä, jos ei itse rohkene osallistua. Nyt kuitenkin kannustan kaikkia tarttumaan siveltimiin ja lähettämään minulle kuva tekemästäsi meikistä! :)

Aiheena kilpailussa on: Unelmien kesä 2013.

(Miks Youtube valkkaa multa aina tohon pieneen esikatselukuvaan ne parhaat ilmeet :D)

Kilpailu käynnistyi nyt ja päättyy kolmen viikon kuluttua (12.5. on viimeinen päivä, jolloin kerkeää vielä laittamaan kuvia). Voittaja päätetään sitä seuraavalla viikolla.

Palkintona voittajalle on

Laveran liquid eyeliner
Sally Hansen Gem Crush sävy Lady Luck
Clarinsin Gold Attraction paletti, joka sisältää puuterin, kolme luomivärisävyä, ripsivärin, kaksi huulille tarkoitettua tuotetta sekä pienet siveltimet.

Sponsoroin kilpailun täysin itse.

Osallistumisohjeet:

* Osallistuaksesi kilpailuun sinun täytyy olla blogin lukija Bloggerin kautta tai tilaaja Youtuben puolella.
* Huom! Jos olet alle 18-vuotta, sinulla pitää olla huoltajasi suostumus osallistumiseen.
* Toteuta itsellesi tai ystävällesi meikki, jonka aiheena on Unelmien kesä 2013.
* Ota tekemästäsi meikistä kuva (kuvan laatu otetaan myös huomioon arvostelussa, koska rakeisista kuvista on hankala nähdä meikin tekniikkaa) ja lähetä se minulle osoitteeseen katsykissa@hotmail.com viimeistään 12.5.
* Laita viestin otsikoksi ''Unelmien kesä 2013/nimimerkkisi'' .
* Jokaisessa kuvassa pitää olla mukana lappu, johon olet kirjoittanut tekstin ''Ripsarit Poskilla'', jotta voin varmistua, että olet tehnyt meikin kilpailua varten etkä kopioinut sitä netistä. Lähetä mielellään yksi kuva koko kasvoista sekä toinen siitä, mihin meikki painottuu (silmät, huulet...?).
* Liitä viestiin mukaan myös linkki profiiliisi, jolla seuraat blogia/tilaat kanavaa ja kerro, jos haluat käyttää jotain muuta nimimerkkiä kilpailussa.
* Huom! Lähettäessäsi minulle kuvan annat minulle oikeuden julkaista sen blogissani.
* Huom! Postitan palkinnon ainoastaan Suomeen.

Tarkentavia kysymyksiä saa laittaa kommenttiboksiin ja nyt vain osallistumaan ja onnea kaikille kisaan <3 :)

11 kommenttia:

 1. Jes, meikkikilpailu! Pitääpäs ruveta ideoimaan ;)

  VastaaPoista
 2. Saako meikkikuvia julkaista omassa blogissaan ennen kilpailun loppumista? :) Joissain kilpailuissa ei ole saanut joten kysynpähän varmuuden vuoksi. Tosi kiva palkinto muuten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa julkaista, jos haluaa :) Osallistumaan vaan!

   Poista
 3. Rakastan meikkikilpailuja, pakko osallistua :3 Mites hei, saako kuvia muokata? Tarkoitan nyt ihan siis valoisuutta/kontrastia/värien säätöä realistisemmiksi. Jos saa, pitääkö lähettää myös alkuperäinen kuva? :) Ja onko kuvien koolla väliä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jej :) Hyvä kysymys, tätä mä mietin myös kilpailuihin osallistuessa! Ilman muuta saa muokata, koska muokkaamaton kuva on noh vähän vaisu, jos valo ja värit eivät ole muuten normaalit. Itse meikkiä ei saa tehdä Photarilla, mutta toki värejä voi kirkastaa, jos kamera tallentaa ne haaleina. Ja ja ja mahdolliset finnit yms saa muokata pois jos ne häiritsevät itseä... Eikä alkuperäistä kuvaa tarvi laittaa liitteeksi, kyllä silmä erottaa, jos kuvanmuokkaus on mennyt överiksi :) Kuvien koosta sen verran, että max 1MT/ kuva niin ei mene mun s-posti tukkoon. Onnea kisaan <3

   Poista
 4. Oletko jo löytänyt pirkan silmänympärysvoiteen? Kun mä yritin eilen katsoa k-supermarketista mutta en löytänyt. Onko sekin tommoinen tuubi mainen? Ja miimoisessa paketissa se mahtaa olla?

  VastaaPoista
 5. Etkö kirjoita blogia enään?

  VastaaPoista
 6. Meinaatko perustaa tulevaisuudessa jonkun oman meikki yrityksen? Kun valmistut nyt meikkaajaksi.

  VastaaPoista
 7. Ohops! Kamalaa huomasin tän vasta nyt?! o: No mutta on tässä vielä runsaasti aikaa toteuttaa meikki jotenka huomenissa täytyy kai jotain väsäillä c: Muuten ihana silmämeikki sulla tossa videolla! Mikä mahtaa olla toi nätti sininen väri? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan sulla vielä jonkin verran aikaa, meikkaamaan vain :) mä en itseasiassa tiedä mikä tuo sininen on, koska se oli sample erään nettitilauksen kylkiäisenä. Ehkä jostain 88 paletista?

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)