maanantai 8. huhtikuuta 2013

Fiiliksiä Lushin Gorilla parfyymeistä

Olimme yhdessä MaaLilla-blogin Jennin kanssa Lushilla tutustumassa uusiin Gorilla parfyymeihin ja saatte nyt lukea fiilistelyä aiheesta. Jennin kirjoituksen pääsette lukemaan tästä ja kannattaa muutenkin tutustua hänen blogiinsa, sillä sieltä löytyy kaikkea kivaa!

Sarjakuvamaiset Gorilla parfyymit vetoavat minuun ihan kympillä! Lush antaa todellakin vaihtoehdon tavallisille kukkaistuoksuille, sillä tämmöisiä tuoksuja tulee harvoin vastaan. Asematunnelin Lushista löytyi tutustumishetkellä yhteensä kuusi uutta tuoksua, jotka ovat tulleet myyntiin muistaakseni tammikuussa. Vanhemman sarjan mustapulloisia tuoksuja löytyy lisäksi valikoimasta, mutta käsittääkseni uudet Gorillatuoksut ovat korvanneet osan valikoimasta. Jokainen tuoksu on omalla tavallaan spesiaali ja vaikka en mikään tuoksuexpertti olekaan, niin voin kuitenkin näin kuluttajanäkökulmasta fiilistellä jokaista uutta tuoksua erikseen.

 Jokaiselle tuoksulle on myös tehty oma sarjakuvamainen layout, josta selviää hieman tuoksun inspiraatiota sekä asennetta. Asettelu on mielestäni aika hauska ja mielenkiintoinen. Yllä olevassa kuvassa esimerkki The Bugin layoutista, joka on tietysti tehty teeman mukaisella sävyllä.


Esitelläänpä ensimmäisenä lyhyesti yksi omista suosikeistani, Furze. Lushin myyjä kertoi Furzen olevan brittiläinen villikasvi, josta inspiraatio tuoksun tekemiseen lähti. Tuoksuun on sekoitettu myös kookosta ja vaniljaa, joten ihmekös, jos se minuun vetoaa! Furzesta kertovasta layoutista selviää, että se tuo hyvää onnea ja kasvista tehdyllä luudalla voi lakaista pahat henget pois elämästään. En ole erityisen taikauskoinen, mutta idea on kiva :) Jos jonkun Gorilla parfyymeistä hankkisin itselleni päivittäiskäyttöön, niin se olisi Furze.

Devils Night Cap on salviantuoksuinen parfyymi, joka on saanut alkunsa muistaakseni jostain vanhasta kansanuskomuksesta. Tuoksu ei ollut ehkä sitä ominta minua ja jäi kaikista kuudesta vähiten mieleen. Tuoksulla on kyllä hauska nimi ja Lushin parfyymit ovat muutenkin nimetty melko erityisiksi.

The Bug, jonka layoutin näittekin jo yllä, oli aika erikoinen tuoksu. Sitä olisi voinut jäädä tuoksuttelemaan vielä pitkäksi aikaa, sillä en saanut päähäni, miltä se tuoksuu. Todella tuttu tuoksu, mutta ei ehkä parfyymiksi se minulle sopivin vaihtoehto. The Bugin tarkoituskin on olla melkoinen protestituoksu ja allekirjoitan kyllä sen onnistuneen. En viitsi edes tarkistaa Lushin sivuilta, mistä ainesosista tämä oikeasti koostuu, koska haluan pitää itseni jännityksessä, kunnes keksin sen :D The Bug jää kyllä varmasti mieleen.

Hellstone ei tuoksuna ollut niitä eniten minua miellyttäviä, mutta tykkään sen ulkonäöstä. Punainen on niin vahva väri ja pakkaus vakuuttaa, että tässä tuoksussa on jotain erilaista. Tuoksu oli aika ''maanläheinen'', sillä siihen on käytetty mm. mullan tuoksua. Hellstone vaikuttaa sellaiselta tuoksulta, että se vaatii useamman tuoksuttelukerran, jotta siihen voi oikeasti tykästyä ja ainakin nyt kotona se tuoksuu näytelapulla ihan erilaiselta kuin liikkeessä. Lushilla on muutenkin niin vahvat tuoksut, että jos miettii tuoksun ostoa, niin sipaisee mieluiten tuoksua hieman testeristä ranteeseen ja menee liikkeen ulkopuolelle tuoksuttelemaan. Näin varmistut, että haistat tuoksun siten, miltä se tulee tuoksumaan ihollasi.

The Voice of Reason hurmasi minut täysin. Tuoksu oli jotain niin erilaista, kuin olin miltään parfyymilta odottanut. En yhtään ihmettele, että pienemmät pullot oli kaikki myyty loppuun. Tuoksussa yhdistyi savuisuus, kahvi sekä puun tuoksu. Vitsailinkin, että tämäpäs tuoksuu ihan omalle miehelle, joten siksi taidan tykätä siitä niin paljon (mies on puualalla) :D En ehkä ensimmäisenä ajattelisi käyttäväni tätä arkituoksuna, mutta erikoisempiin tilaisuuksiin, jossa haluaa erottua joukosta, niin KYLLÄ! Olisin halunnut ostaa pienen pullon tätä, että olisin voinut fiilistellä tuoksua vielä kotona, mutta muutama muukin oli ilmeisesti tykästynyt tähän vahvaan ja viettelevään tuoksuun. Pitää kiertää Lushia nyt ympäri kuin kissa hiirtä ja tarkkailla, milloin näitä taas tulee myyntiin. The Voice of Reason on vain pakko saada omiin kokoelmiin. Tätä tuoksuttaneet ymmärtävät varmasti miksi se on niin koukuttava.

Viimeisenä tällä erää myynnissä olevista tuoksuista on jäljellä Sun. Tuoksu on oikein pirteä ja sitruksinen, vähiten omaperäisin tästä kuusikosta. Sun on sellainen tuoksu, mistä moni varmasti pitää, sillä se on raikas mutta hillitty ja helppokäyttöinen tuoksu. Itselleni se oli ehkä vain tuoksuna yksi muiden joukossa, mutta designista pidän. Se antaa jotenkin katsojalle (ja varmaan käyttäjällekin) positiivista energiaa. Keltainen on ehkä sellainen ilon väri, joka välittyy Sunista hyvin. Voisinkin sanoa, että se oli iloisin näistä kaikista tuoksuista! Kissaihmisten kannattaa jättää Sun kyllä väliin, sillä voin luvata, että tätä käyttäessä menetätte parhaan ystävänne läsnäolon :D

Kaikki Gorilla parfyymit pakataan ympäristöystävällisesti tuotettuihin pahvipakkauksiin, joiden ulkoasu on melkoisen cool! Parfyymia kannattaa kotonakin säilyttää rasiassa, niin se on suojattuna valolta ja kestää pitempään hyvänä.

Uusien tuoksujen lisäksi Lushilta on tullut hiilellä poltettavia huonetuoksuja. Valittavana oli laventelin sekä jasmiinin tuoksut ja itse ainakin enemmän tykästyin laventeliin. Huonetuoksuilla on aika suolainen hinta (yli 30€), mutta ne ovat erittäin riittoisia, koska pakkaus on iso. Myyjä kertoi, että Hiiltä voi myös paloitella vähän pienemmäksi, jolloin siitä riittää useampaan polttokertaan. Uusia hiiliä saa ostettua helposti tupakkatuotteita myyvistä liikkeistä. Kiinnostuin tämänkaltaisista huonetuoksuista, mutta olisin liian laiska kotona polttamaan näitä, koska hiiltä pitää tietysti koko ajan vahtia. Ja sitten on se ikuisuuskysymys eli kissat, joiden takia en mielellään edes kynttilöitä polta.

Lushin uudet tuoksut olivat mielestäni aika mielenkiintoisia ja näitä kannattaa käydä Asematunnelissa nuuhkimassa, jos pääsee Helsinkiin. Muutenhan tuotteita voi tilata ympäri Suomeen Lushin verkkokaupasta. Tuoksuja myydään monessa eri koossa ja piein pullo maksaa muistaakseni 12,95€. Asematunnelista on myös mahdollista saada Gorilla Perfumes sarjakuvalehtinen, josta löytyy kaikkien tuoksujen layoutit ja jonka voi halutessaan vaikka värittää ;D Joten käykääpä kaikki rentoutumassa tuoksujen äärellä ja napatkaa aikuisten värityskirja kotiin, jossa voi jatkaa rentoutumista.

Mikä on sinun suosikkituoksusi Lushin uusista parfyymeista? Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

 1. Voi kiitos Satunen, olen otettu kauniista sanoistasi! <3 Sähän teit tosi syväluotaavan analyysin näistä tuoksuista. Oot ihan pro! On muuten ollut tosi naisellinen olo kun on aamulla laittanut tipan Furzea kaulalle ja ranteille. Ukkokaan ei ole niin astmoissaan kun ei tarvitse suihkia mitään. Oon tosi tyytyväinen, että valitsin sen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti mahdollisimman moni käy kurkkaamassa sun sivuilla ;)

   Furze oli kyllä ihan nappivalinta ja vähän veikkaan, että mun on pakko käydä hakemassa pikkupullo itellenikin, ellei The Voice of Reasonia ala pikkuhiljaa tulemaan varastoon :) Noi pullot on kyllä hyviä kun voi suoraan sormella taputella tuoksun iholle, eikä suihku leviä pitkin ilmaa!

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)