perjantai 12. huhtikuuta 2013

Fashion Challenge 2013

Meillä on tänään perjantaina koulussa Mariela Sarkiman järjestämä fashion challenge, jota olen odottanut innolla jo pitkään. En ole tainnut blogissa siitä aiemmin mainitakaan, mutta eipä ole oikeen ollut syytäkään. Olen halunnut pitää suunnitelmani itselläni, kunnes se olisi kokonaan valmiiksi mietitty. Ideana fashion challengessa, että osallistujat (Makerin oppilaat) stailaavat mallin vyötäröstä ylöspäin Marielan valitsemien aiheiden mukaisesti. Stailaukseen kuuluu tietysti meikki, hiukset, asusteet sekä vaatteet. En ihan tarkalleen tiedä, keitä tuomaristossa on Mariela lisäksi, mutta ilmeisesti ainakin Teri Niitti.

Minun aiheeni on Modern Mod. Inspiroiduin heti aiheesta ja omaksuin sen itselleni. Mallina minulla huippukaunis Meri, jolle oli mukava keksiä moderni mod-tyyli. Stailauksen piti olla kevään 2013 muotia, joten suhteellisen piece of cake, koska mod-tyyli on todella pinnalla nyt. Olen itse hyvin tyytyväinen suunnitelmaani, joten jos toteutuskin menee nappiin, niin olen ylpeä itsestäni, vaikka sijoitusta ei tulisikaan.

Tässä kehittelemäni mood board kisaa varten, jonka kyljessä on erikseen vielä layout. Layoutin olen piirtänyt käsin, joten sitä en pysty teille näyttämään. Voin kuitenkin antaa vähän vihiä silmämeikistä, jonka tulen Merille tekemään:

Nuo ripset ovat aivan älyttömän pitkät :D Vähän hahmottaa, että missä minun omien ripsien pituus loppuu, eivätkä nekään nyt niin lyhyet ole. Kerrankin sain pokkarilla ihan ok kuvan meikistä, jos ei nyt keskitytä liikaa focukseen. Jos katsoitte edellisen postauksen videon, niin varmaan nyt ymmärsitte, mihin sitä turkoosia kynää aion käyttää.

Koska mielestäni kokonaisuudesta puuttui jotain, päätin vielä tehdä homemade tikkarin, jotta tyyli saisi vähän eloa. Joo idea ei ''toki'' tullut mood boardissa olevasta kuvasta. Jännää, miten ensin näin kuvassa vain hienot kynnet, ja ohitin tikkarin, kunnes tajusin, että sehän olisi hauska yksityiskohta. Tikkari on tehty siten, että kuorrutin kaupasta ostetun tikkarin valkoisella sokerimassalla ja tein lakritsinauhasta raidat.

Voin postata teille vielä kuvan stailatusta Meristä, kun saan kuvaajalta lähiaikoina lopullisen version. Kirjoitan tätä postausta torstai-illalla ja voin sanoa, että pikkuisen jännittää. Olisipa kaikki jännitys jo ohi ja mallit stailattu :D Laukku on pakattu aamua varten paria pikkujuttua lukuunottamatta ja aamulla pitää vielä käydä shoppailemassa pari kynsilakkaa, kun tajusin, että tähän stailaukseen tarvitsemani sävyt ovat väärässä kaupungissa! Onneksi Kicksissä on tarjous Essien lakoista, niin malttaa hakea sieltä matkalla koululle.

Kilpailu alkaa tasan klo 9.30 eli tämän postauksen ilmestymisaikana, joten pitäkäähän minulle peukkuja! Mukavaa viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea ja upea silmämeikki! Odotan innolla näkeväni lopputuloksen! :) Mä ainakin pidän sulle peukkuja täältä vähän kauempaa.

  VastaaPoista
 2. Peukkuja! Oot niin taitava, ihanat silmät olet tehnyt taas. Kerro sitten miten meni! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea kilpailuun. Miten pärjäsit kilpailussa? Ja oliko mukavat palkinnot? Pidän sulle peukkuja.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille peukkojen pidosta, hyvinhän se meni ;)

  VastaaPoista
 5. Kuinka mones olit kilpailussa?

  VastaaPoista
 6. Mitä tikkarille kävi, kuka sai syödä sen...? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on itseasiassa edelleenkin olemassa :D Olisi pitänyt antaa se Merille.

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)