keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Köyhän naisen saalis

Opiskelijaelämä todellakin verottaa ja ne ajat ovat kaukana, kun ostin Diorin tuotteita :( Filmasin siis köyhän naisen saalisvideon. Videon valaistus on aika kova, koska kuvasin luonnonvalossa keskellä päivää. Älkää antako sen häiritä. Hyvä vain, että se syö paljon tuota karua sikstarimeikkiä :DEn tiedä, olenko koskaan näyttänyt teille kosmetiikkajemmojani, mutta olen ollut varsinainen kosmetiikkahamsteri ja käyttänyt kaikki mahdolliset tarjoukset hyväkseni kerryttäen tavaraa varastoon. Välillä purkkien paljous ahdisti minua, koska tuntui siltä, etten koskaan ehdi käyttämään kaikkea ostamaani (parhaassa tapauksessa tuotteet odottivat jopa vuoden hyllyllä ennen käyttöönottoa). Nyt on kuitenkin asia aivan toinen, koska olen enää ostanut vain tarpeeseen (LivBox asia erikseen). Jemmat ovat pikkuhiljaa tyhjentyneet ja on ollut kiva seurata niiden pienenemistä. Edelleenkin minulla on suihkugeelejä ja hiustenpesutuotteita yli hilseen (heh heh), mutta ihonhoitotuotteiden kanssa asia on aivan eri. Ostin (tai ainakin luulin ostaneeni) videolla näytetyn kasvojenpesugeelin oikeaan tarpeeseen.

Kiva tunne, kun pystyn vihdoin nauttimaan hankkimistani tuotteista ilman, että olen jo miettimässä seuraavien ostoa :) Ja on aivan eri ryhtyä ostolakkoon, kuin pakottautua ostolakkoon. En olisi pystynyt tähän, jos minun ei oikeasti olisi tarvinnut miettiä voinko ostaa ruokaa kaupasta, jos ostan tämän tuotteen. Helppo päätöshän se tässä tapauksessa on. Onneksi opiskelijaelämää on jäljellä vajaa kaksi kuukautta, jonka jälkeen aloitan kesätyöt :)

Nyt saa jakaa kaikki köyhän naisen kosmetiikkavinkit!

8 kommenttia:

 1. Mihin pääsit kesätöihin? Ja toi sun punainen kynsilakkasi oli aivan ihana.

  VastaaPoista
 2. Ihana video, tuli oikein ikävä kun katsoin sun höpöttelyjä. :)

  Mutta voi kun sulla oli väsyneet silmät (tai ehkä johtui tuosta turkoosista meikistä), muista myös nukkua kaikkien opiskeluiden ym. keskellä. :)

  Minun vinkkini opiskelijabudjetille on Pirkan erinomainen Q10-silmänympärysvoide, joka maksaa muutaman euron. Opiskelijallekin sijoitus tulevaisuuteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaww :) <3 Luojan kiitos tässä oli pääsiäinen välissä, että oon saanut vähän nukuttuakin, mutta kyllä taas tänään kevyt 12 tuntinen kuvauspäivä pisti taas väsyneeksi :D Mutta kyllä se turkoosi silmämeikkikin ja tuo valaistus saa mut näyttämään aika väsyneelle..

   Taidankin sijoittaa seuraavaksi Pirkkaan, koska se tuubikin taitaa olla aika iso. Oon kyllä yrittänyt parantaa tapojani, etten lotraisi hirveästi voiteilla ja on ollut ihana käyttää vielä loppuun Diorin kasvovoidetta, jonka joskus rahoissani ostin. Toivottavasti purkki ei lopu ikinä :D

   Poista
 3. Siis ymmärsinkö oikein, että tukkaan suihkutetaan Elnettiä ja sitten harjataan pois? Tämän jälkeen voi käsitellä kuumalla suoristusraudalla tai kihartimella?
  Oletko käyttänyt Dermosilin tuotteita? Esim. kasvopesu on hyvä ja halpa tuote. Sieltä löytyy paljon muutakin kivaa, edullisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärsit aivan oikein :) Sitä kutsutaan hiusten pohjustamiseksi ja ammattilaiset käyttävät sitä aina.

   Dermosilin kasvopesu on kyllä ihan mun lemppari! Löytyy multa tällä hetkellä kakkoskämpästä :)

   Poista
 4. En halua kuulostaa ilkeältä, mutta jos sulla oikeesti on rahasta tiukalla, sä et osta sitä neljättä hiuspuuteria (jonka kyllä, sait ilmaiseksi) tai sadatta silmänympärysvoidetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en ihan ymmärtänyt miksei voisi ottaa vastaan ilmaista tavaraa, jos ei ole varaa itse hankkia? Oletko kateellinen kenties..

   Poista
  2. Miten voi ostaa ilmaistuotteen...

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)